Sabtu, 13 Disember 2014

boleh hubungi nombor tertera!!

He he... Ni kira cara paling trill untuk rakyat Selangor mengadu terus kepada azminkowi tu...

Kihkih...

Jangan telefon mengadu kucing ilang pulak, takpun gaduh laki bini ke. Mau azmin karate tengkok che"gu bard nanti.. haha.

strategi biadab lim guan eng pecah belahkan umat Islam

Kalau tengok cara guan eng ni, kita kena faham, dia kena diangkat sebagai pahlawan bagi bangsa kiasu macam dia. Sebabnya apa saja yang kata-kata yang keluar dari mulut dia akan dianggap master teragong, kerana berani kacau dan goncang peranan kita sebagai umat Islam di bumi bertuah ini.

Si kafir biadab ini tetap bangga sebab kita lemah, bachul, telo kulup, pondan dan sewaktu dengannya.

Kits hanya berani lunyaikan sesuatu isu sensitif sekiranya ia keluar dari mulut orang Islam itu sendiri. Kita mula berbalah dan orang macam guan eng gelak ketawa berdekah-dekah sebab "game plan" dia berjaya pecah belahlan kita, sedikit saja lagi kuasa dipegang untuk kawal 100% tanah melayu.

Kenapalah bodoh sangat kita ni? Dengan kiasu chuavanis kita pengecut? Kita ibarat lembu dicucuk hidung. Pemimpin pas dan umno serta ngo-ngo Islam bersatulah untuk agama kita yang suci ini. Tolonglah!!!!

Selasa, 9 Disember 2014

AZMIN MENGGUNAKAN 'GAMEPLAN' POLITIK ALA UMNO - CHE'GU BARD

Che'gu bard memang tetap anggap azmin sebagai perosak parti pkr dan peranan dia dalam menerajang anwar Ibrahim dan wan azizah secara licik.

Melobi untuk jawatan mb selangor dan melanggar arahan parti. Sekarang agenda menerajang imej anwar dan menidakkan sama sekali peranan anwar dalam pentadbiran Selangor.

Penarikan darjah datuk seri oleh Sultan Selangor keatas anwar ibrahim, che'gu bard anggap azmin memang terlibat sama dalam penarikan darjah itu.

Cara azmin untuk control all out kuasa dalam diam amat menjengkelkan, kerana caranya sebijik macam tun m dalam memegang kuasa dulu, katanya.

Akar umbi pkr tahu perihal ini, malah menuntut parti menilai semula azmin dalam parti, lembaga disiplin perlu bertindak dan jangan senyap.

Baca seterusnya
http://www.selangorpress.com/blog/azmin-sokong-penarikan-gelaran-datuk-seri-dan-tuduhan-anwar-penderhaka/

Isnin, 8 Disember 2014

Ketahitan apakah anwar ibrahim merepek ni?

Hurm...

Yolah...

Merepek? Separuh sedar? Memang niat dihati? Arghhh lantak lah...

Kadang-kadang keluar dari mulut bang non kata-katanya boleh buat  ikan pun boleh bunuh diri. Inikan kita.

Mudah, strategi kacau dan usik

Untuk apa semua ini?

Pak lebai pas tak kata apa ke?

Zip mulut... Bisu.., Jais? Ngo?

Ketab gigi orang melayu Islam menahan sabar.

Kiasu gelak ketawa berdekah-dekah... Kita hanyut kerana manusia ini... Kenapa?

Kalaulah pemimpin diatas tu adalah pemimpin umno, agak-agak apa akan jadi?

ps: mengapa ada orang melayu?