Khamis, 5 Februari 2015

MAHFUZ OMAR KATA KESEMUA 92 KETUA BAHAGIAN UMNO 'MABUK TODI' DAN SEWEL!


akhirnya mahfuz nak jadi hero juga dalam memberi hujahan secara mental yang waras terhadap isu ismail sabri yang mengaitkan tokey-tokey tamak menjadikan isu rasis, biasalah mahfuz ni kalau bersuara cukup best, asal apa terkeluar dari otaknya keluarlah terus ke mulutnya, jadinya terpampang kata mabuk todi.

kelakar seram pas nak menjadi hero padahal mereka juga yang bukan main garang untuk kempen turun harga barang, bukan kah kata mereka bn barang naik, eh dah nak buat kempen #TurunHargaBarang menjadi kesalahan pula bagi mahfuz disebabkan ada perkataan cina dalam disebut oleh ismail sabri berkenaan isu turun barang ini.

gila tak? haha.. pas memang nak cari modal, modal yang sememangnya membolehkan mereka jadi sebutan kembali setelah isu berat melanda mereka dalam pakatan, malah bibit pergaduhan mereka dengan dap semakin tak terkawal dengan serang menyerang antara team UG dan team kiasu dap.

dalam politik rencahnya kadang-kadang boleh buat orang gelak dengan sendirinya, terima kasih buat mahfuz kerana sentiasa menyelamatkan keadaan yang panas, setiap perkataan yang keluar dari mulut mahfuz cukup memberikan impak lawak untuk semua, cayalah mahfut hahaha.

launch kan,


5 ulasan:

  1. Yg ni sekor pun keturunan gila babi jg..semua x kena. Babi pun x gila mcm dia..

    BalasPadam
  2. Inilah jenis puak PENGSABOTAJ PAS iaitu ejen si Barat/Zionis-DAPBANGKAI/PKRSODOM yg. disyaki matlamat depa; utk. terus MENJAHANAMkan PAS sbg. parti ISLAM!

    Aku juga syak habis ulama-ulama TULEN PAS diRACUN seorg. demi seorg; termasuk yg. menyebakan Kanser dan sakit jantung - MO biasa si Barat/Zionis-KEPARAT!

    Nek Tempoyak.

    BalasPadam
  3. Bukan launch, tapi LANCAU!!! Baik hang pi MAMPUIH laaa mahfuz hoiiii!!! Cakap mcm x dpt todi 2 mangkuk!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini typical MELAYU BAHLOL .
      CAKAP BERDEGAR TAPI OTAKNYA kosong ,!
      LAUNCH LUNCH PUNTAK BOLIH BEZA.. OTAK LEMBU.

      Padam
    2. hang perli kat mampus omaq ke anon 9:45 pg?

      Kesian kat pakcik down sindrom tu..

      muahahahahahaha

      Padam