Ahad, 29 Mac 2015

OLD TOWN WHITE COFFEE KENA LUNYAI DENGAN RAKYAT DEKAT PAGE FBNYA SENDIRI

Mungkin niatnya nak beritahu, gst akan menyusahkan rakyat, tetapi lain pula jadinya.

Jadi kesimpulan rakyat yang terpengaruh dengan zalimnya gst tidak mendengar apa manfaatnya gst, yang di momokkan rafizi mereka percaya sedangkan si sotong tu hanya cerdik menjaja propaganda murahan untuk mengajak rakyat bencikan gst.

Pencerahan mudah, tak payah jadi bahlol sangat, sekiranya rafizi kata gst ini akan menumbangkan BN, yang pergi tentang gst tu buat apa, mungkin rafizi tahu manfaat besar bakal rakyat dspat dengan gst ini.

Biasalah PR perlukan modal untuk survive di pru14 nanti, tak lama 3 tahun jer lagi.

ps: sebelum mempercayai sesuatu berita kaji dahulu, bukan semberono sondol percaya.

7 ulasan:

  1. Oldtown White Coffee, you talked COCK and your mouth STINKS!.
    Treacherous statement and yet you wan't to rob you customers.
    BOYCOTT OLDTOWN!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Padam
  2. Oldtown pun sekarang ni dah selalu lopong....padan muka!

    Teruskan BOIKOT Oldtown.

    BalasPadam
  3. Change name....

    Old Town White Chee Bai!!!!

    BalasPadam
  4. Old Town White Coffee already old lah...lousy service as well....TUKAR...INI KALI LAH

    BalasPadam
  5. Cara komputasi GST Old Town White Coffee tamak macam babi punya style.

    BalasPadam
  6. hmm. saya tak delah sokong sape2. they include service charge tu sbb dine in kan. mcm offer Pizza Hut utk personal pizza yg rm5 tu pon only valid for takeaway je. So skrng ce korg tgk receipt KFC korg kalau korg mkn kat situ. actually sama je. Just old town ni guna pendekatan yg transparent to explain what they are going to charge when gst kicks in.

    BalasPadam