Selasa, 10 Mac 2015

SEKSINYA BILA ARTIS BERCUTI KE THAILAND



Kecoh di Malaysia beberapa hari lalu artis tanah air duk buat tayang peha mereka semasa menghadiri satu 'fashion show' pereka fesyen terkenal Alia Bastaman..

Rupa-rupa ada lagi artis Malaysia kita duk tayang peha gebu iaitu Juliana Evans, Siti Saleha dan Ezlyn.. Tapi diorang bukan tayang kat fashion show.. Diorang tayang waktu pergi bercuti bersama-sama di Koh Semui Thailand..

Pastu mereka ni siap pergi ‘Full Moon Party’ tau.., tak tahu pulak Miss A macam mana parti kat Thailand ni.. Tengok dari gambar tu macam ramai jugak yang join parti tu..

Bila dah bercuti kat pulau, rugilah kalau tak snorkeling.. Betul tak? Nampak Ezlyn dah sedia nak berbikini je..hahaha..

Apapun, memang tak dapat dinafikan ramai artis-artis Malaysia yang suka pakai seluar atau skirt yang mendedahkan peha gebu mereka.. Cuma kita je yang tak tahu..

Mungkin pakai seluar pendek macam amoi merupakan perkara biasa bagi mereka.. Peha putih gebu buat apa nak sorok.. Kena la tayang beb! Selamat bercuti buat Juliana dan rakan-rakan. UTARA NEWS

Tiada ulasan:

Catat Ulasan