Selasa, 12 Mei 2015

[kasi bongkar] Ada Timbalan Ketua Bahagian Umno di Selangor sudah kena beli dengan Dap? apakah benar?



Penulis agak terkejut dengan pembongkaran ini, disebalik Majlis Tertinggi Umno diseluruh negara menyokong penuh ds najib, sudahnya terbongkar yang ada Timbalan Ketua Bahagian sudah berpaling tadah dengan menjadi keldai dap.

Siapakah gerangan TKB tersebut?

TKB ini dengan beberapa NGO ada berjumpa dengan seorang pemimpin Dap, perempuan, semua kenal pemimpin dap ini, lokasi di damansara, perbincangan itu bukan kosong, ada wang besar.

Siapakah pengkhianat ini? mengapa sanggup menjual maruah bangsa dan agama kerana kemaruk $$$$, harap siapa yang ada membacanya, sebarkan, kita kasi gegar, begini sembang kencang kata nak perjuangkan agama dan melayu? baru dap ayat power sikit sudah jual maruah? Gila babi, babi pun tidak gila macam ni kerana $$$$.

SIAPA DIA TIMBALAN KETUA BAHAGIAN DI SELANGOR YANG AKAN JOIN DAP SERTA DIBELI OLEH DAP? SIAPA-SIAPA?

4 ulasan:

  1. Najib takkan percaya punya kalau ada maklumat sebegini..dia hanya percaya kalau rosnah yg cakap aje..sebab tu la NAJIB selalu kena CORNER drown beranang dun apit apit dis.

    BalasPadam
  2. Najib takkan percaya punya kalau ada maklumat sebegini..dia hanya percaya kalau rosnah yg cakap aje..sebab tu la NAJIB selalu kena CORNER depan belakang dgn apit apit dia.

    BalasPadam
  3. Hey kitol! Ko tu beza ngan lks cume sunat je. Tp statement ko dh macam penyembah tokong sama ngan dia.

    BalasPadam
  4. eh..tak payah tgk umno..pas dengan pkr dah lama dah kena beli dengan dap..eh dapat free kat dap...

    BalasPadam