Rabu, 6 Mei 2015

Klimaks cara pkr malam terakhir sebelum mengundi!

Ini realiti, penulis dah kobarkan dah, strategi pkr mereka belajar dari luar negara bai, setelah lebih 13 hari berkempen, kita perasan tak wan azizah hanya guna simbolik kipas dia, bermacam blacks ops dari unit gelap mereka, propaganda mudah, dia bagi lemak kaw-kaw drama politik, hari terakhir kita lihat sendiri.

Penulis bukan nak cakap apa, pru lepas taktik last minit pkr tulah yang buat ramai terpaksa u turn, unit syko mereka bergerak cukup licik, walau beribu BN membuat kebaikan di tutup cukup rapi dengan cara mastermind mereka.

Biarlah wan azizah tak buat kerja, biarlah dia tak turun padang, itu semua tidak penting bagi pentaksub, asal bukan umno sudah menjadi darah daging, nak pulih hanya Allah menentukan untuk mereka pulih.

ps: hakikat dan fantasi, BN sentiasa terperangkap cukup mudah dengan strategi dark side pkr. hurm entahlah!!

11 ulasan:

  1. Very sorry to say this.....but getting very very sick looking at her face, anwar and daughters.

    BalasPadam
    Balasan
    1. One vote: yes

      Padam
    2. Aku pon rase same jugak!
      Meluat tengokkan!

      Padam
    3. aku lagi meluat...

      Padam
  2. Haiyaa Kak Wan..,lu sini kajang pun x buleh jaga!.Mau jaga Perbatang anwar pauh lagi!!.lu butul2 cilaka..main itu kipas saja lagi kincing sama olang janji sana sini..puuii..

    BalasPadam
  3. batang anwar pun dia tak boleh jaga.asyik sodok merata..
    ini nak jaga rakyat..puuuii

    BalasPadam
  4. good luck kpd yg bertanding

    BalasPadam
  5. saya pun dah terasa loya

    BalasPadam
  6. Pembangkang dan Kafir harbi DAP mempunyai perancangan jangka panjang dengan bantuan yahudi..mereka telah berjaya “mengkafir-harbikan MCA dan Gerakan” dan kini berjaya melunakkan PAS..hanya dalam kempen Rompin barulah penceramah PAS tidak “diiringi” oleh kafir harbi.. ….gerakan evangelis global, sedang merancang sesuatu untuk menggugat kestabilan negara sekaligus menggugat keharmonian antara kaum yang sedia lama terjalin di Malaysia..dalam bab Dominionism and ChristianZionisme in Malaysia, Ian Buchanan mendedahkan statistik sebanyak 70% penganut Kristian di Malaysia adalah Evangelis. Gerakan Evangelis ini dipengaruhi agenda global imperialis barat dan Yahudi, faham mereka adalah Christian Zionism dan Dominionism. Walaupun tidak semua Evangelis di Malaysia berfahaman ekstremis begini, tetapi trend yg meningkat saban tahun membimbangkan..
    AIDCNews – 15/08/12 – Seorang pembaca meminta kami menyiarkan semula tulisan ‘Angela’ berkenaan lingkaran Anwar Ibrahim dengan Jesuit, Freemason dan New World Order (NWO) yg pernah disiarkan di sini..“Nanti orang keliru dengan mengatakan Anwar hanya terlibat dengan Freemason (zionis), sedangkan Anwar juga terlibat dgn Jesuit (Kumpulan Jesus)… ini berkaitan Jesuit-Yahudi-Freemason Illuminati New World Order.
    .. Shen Yee Aun (SYA) bekas Setiausaha Pemuda Sosialis DAP Klang mendedahkan jika Anwar Ibrahim, BERSIH, SUARAM dan Malaysiakini ditaja oleh National Endowment for Democracy (NED), maka DAP pula ditaja oleh Socialist International.. kaitan atau rantaian belakang tabir puak pembangkang ini ialah organisasi pro-demokrasi di Amerika Syarikat dengan tali barutnya di Malaysia..segalanya ada dalam media alternatif dan bukanlah lagi satu rahsia..malah satu buku setebal 131 halaman telah dihasilkan oleh organisasi AS itu sejak 2009..rupanya sudah habis seluruh pelusuk negara mereka redah untuk mengajar rakyat bagaimana hendak menolak BN.
    Lim Kit Siang, Lim Guan Eng, Jeff Ooi, Elizeberth Wong, Tian Chua, Tony Pua dan beberapa lagi pemimpin DAP dan PKR Kristian telah mengadakan pertemuan dengan pastor-pastor dan wakil-wakil gereja dari luar negara untuk membincangkan dua perkara penting menjelang Dua Kali PRU kelak. Target mereka yang pertama ialah PRU13 dan kedua PRU14… Dalam temuramahnya dengan Malaysian Digest pada minggu lepas itu, naib presiden PCM Huan Cheng Guan juga mendakwa fanatik Kristian telah meracuni minda orang Cina agar menentang BN (“Huan also alleged that fanatic Christians are the ones spoiling the minds of Chinese people to go against BN”).
    Ada yang kata Anwar dizalimi dua kali, kalau pasal tuduhan liwat, semak fakta betul2, jangan sampai jadi tukang sambung fitnah..mat sabu yang mulakan kata “depa tuduh aku khalwat, tu yang Anwar main belakang depa tak kata apa pun” maka riuhlah dalam ceramah PAS mat sabu gelar Anwar Pak Syeikh Anwar al-jub***..apa tak ada gelaran yang lain kaa? Karpal sampai bawa salahlaku Anwar ke siding parlimen..Taib Azamudden turut buat rakaman video dengan mangsa “al-jub***” Anwar..Ahmad Awang pun pernah kata Anwar telah langgar 9 dari 10 pesanan ulama masa jadi TPM..adik Azmin MB pernah cerita Azmin menangis masa balik dari jepun sebab telah di “al-jub***” oleh Anwar dan berbagai cerita lagi oleh kawan2 rapat Anwar, bukan sorang dua malah berpuluh2 tokoh besar..masa Anwar TPM & T/Presiden UMNO macam2 tuduhan oleh PAS dan DAP sampaikan Anwar pernah dicabar bersumpah dalam Masjid Permatang Pauh tapi Anwar tak hadir..Anwar bukan dianiaya oleh UMNO/BN..Anwar mangsa perbuatannya sendiri yang mudah dieksploitasi..sebab itu dengan kelulusan tak seberapa, Anwar boleh menjadi pensyarah pelawat di university yahudi/kristian di USA..rumah pun jutaan RM bak istana dan dikatakan harta kekayaan sampai ke Afrika Selatan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. SPR perlu teliti semula syarat syarat bagi calon yang ingin bertanding. Hal seperti calon Di Permatang Pauh yang asyik bertukar alamat untuk jadi calon tidak patut diterima. alamat tetap di mana? Tgjwb kpd rakyat tidak dijalankan hanya kerana nawaitu yang tidak betul. Wallahuallam.

      Padam
  7. Baik SPR, POLIS, AG semuanya arah pembangkang..NAJIB saja bangang simpan banyak manusia durjana dlm. Jabatan tersebut.

    BalasPadam