Sabtu, 6 Jun 2015

BILA POLITIKUS KECEWA SERTA ORANG YANG GILA PROJEK MENGAMBIL KESEMPATAN UNTUK MEROSAKKAN IMEJ NAJIB

Inilah masanya kita mengambil peluang untuk hidup setelah sebelum ini hidup dalam tidak diberi perhatian, dilupakan, tiada jawatan, nak fulus sebab hidup pun dalam dunia mewah, tipu orang bawah, membiasakan selamatnya diri sendiri kerana itulah sahaja untuk teruskan hidup ini walau caranya agak najis serta hina.

Siapa kambing hitam dan batu api dalam merencanakan perpecahan teruk dialami oleh umno kali ini.

Adakah dengan membuat serangan mematikan imej najib boleh selamatkan umno?

Aku pasti percaya bangsat-bangsat ini akan bersuka ria dengan taktik busuk mereka, semalam sudah membuktikan, mungkin anggapan mereka 90% rakyat bersama dengan tindakan tidak hormat mereka. Mereka silap, ikut sikap dan cara penyokong totok anwar Ibrahim yang ekstrem cukup silap dan salah. Mereka mungkin juara dalam alam cyber. Biarkan.

Bersabar kawan-kawan seperjuangan, jangan gusar, selagi ada hayat kita lawan habis-habisan kebobrokan si bangsat najis orang kecewa. Membuat sesuatu atas kepentingan perut mereka sahaja.

Tengok muka-muka penyamun bersama tun, anda akan faham kebobrokan niat mereka, kambing hitamnya adalah tun sendiri, ini diakui oleh orang yang pernah bersama dengan mereka dahulu. Cara mereka nak menangkan isu cukup hina caranya.

Let's the rumble on!!
Fight!!

6 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. terbaik, kata-kata admin menepati telahan saya

    BalasPadam
  3. majlis tu penjilat najib yang set.

    blogger najib pun dah war war kan najib handal sebab berani buat townhall dialogue dengan ex boss.
    tun sendiri tak berani (kononnya) nak buat.
    kesimpulan blogger/pengampu/cytro najib sebelum hari kejadian adalah najib berani, jujur, handal, takde apa nak sembunyi ... fills in the blank with segala macam bodekan dan ampuan ... tak macam tun yang ... fills in the blank with kejian, makian dan kutukan.

    dengan harapan dan impian yang sangat besar ... tun tak datang, maka blogger najib boleh jek najib peringkat tak hengat.
    rupa rupa nya sudah terbalik ....
    ramai la terpaksa jilat balik ludah dan kahak mereka.
    maka spin la macam macam.

    pengikut tun buat kecoh mengancam keselamatan.
    tapi yang buat kecoh sampai kena tangkap supaya kpn boleh bagi alasan keselamatan atas arahan pm tu ali tinju. penjilat rosmah.

    tun tak dijemput. muka tak malu gatecrash majlis orang
    tapi ada kerusi ada nama tun.
    ada kad jemputan kepada tun.
    ada jemputan terbuka dalam facebook rasmi dialog. pengerusi sukaguam kata nak hantar kat yayasan jemputan.

    tun rampas majlis
    tapi emcee perempuan jemput tun memberi sepatah dua kata.
    baru lima minit. polis suruh berhenti.

    ada yang paling terer.
    najib = umar alkhattab. buka la cerita umar tak masuk syam sebab ada taun.
    hadis wajib lari dari taun tu sahih.
    tak tau la kalau ada hadis sahih yang wajibkan lari dari jawab soalan orang ramai ni.
    so, instead of bodek najib, blogger sorang ni dah masuk level pas, jual hadis, sahabat untuk kepentingan bodek.
    samada menghina hadis atau menghina umar, pandai pandai la jawab esok.

    yang dah takde modal nak defend, konon offensive/reverse psycho
    tun disokong/diguna oleh orang kecewa macam dua ekor tu.
    tun pegi sendiri. cakap sendiri. press conference sendiri.
    dua ekor tu menempel nak tumpang nyawa politik atas tun, itu masalah diorang.
    kat ipoh hari tu takde pun malaun dua ekor tu.

    apa barang blogger/cytro/pembodek najib ni. buat habis duit PMO dengan UMB je.
    akal sekerat.

    BalasPadam
  4. Alaskan tulisan pun sekadar harapan org percaya, pooodah kahkah

    BalasPadam
  5. Alaskan tulisan pun sekadar harapan org percaya, pooodah kahkah

    BalasPadam