Isnin, 18 Januari 2016

BIASALAH DAH NAMA TOKONG, NAK CAKAP APA!!

Kalaulah kereta dalam gambar ini adalah kereta PM Najib, agak-agak apa akan jadi?

Tapi apakan daya, mulianya KM Lim Guan Eng terhadap apa saja dia lakukan, malah tiada apa kesalahan, nampak gayanya memang komrad Tokong ini akan menjadi dewataraya untuk Malaysia 
suatu hari nanti, yelah, pemimpin Melayu semua kulup.

Takdir Malaysiaku.

#AbahkauPink

5 ulasan:

 1. Tahniah kepada Mat Sabun 121...yg telah berjaya membantu Tokong Dwata DAPigs ni mendapatkan undi Melayu ahlul bahalol PAS totok dlm PRU lepas di Penang..elaun mat sabu naik kepada 15 K sebulan dari DAPigs....Melayu Penang yg kena tipu ...

  BalasPadam
 2. Bangsat cina paling kurang ajar!!!!!
  Bukan melayu cakap...cina sendiri cakap....
  Gila kuasa dan sanggup lakukan apa sahaja utk ke putra jaya....
  Cec parti penuh dgn penipuan...hanya yg layak cuci najis akan layak diangkat tinggi dlm dapigs....
  Parti perkauman paling sial...cina kiasu sial!!!!!
  Sombong dan bongkak...baru pegang penang dh berlagak.....sial cina kiasu!!!!

  BalasPadam
 3. Melayu pulau ponang penyolong dapigs lalnatillah.....sama laknat juga bangsa melayu dapigs haramjadah

  BalasPadam
 4. Itulah si PENGGANAS PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI BABI-si-PORNO/HOMO/RASIS-EJEN/KULI-Barat/ZIONIS-SOROS/FREEMASON-PEROMPAK/PENJENAYAH/PERASUAH-no-1 ni ingat P. Pinang/Sarawak/Johor/Selangor BAPA dia punya! Yg. bleh pula LANGGAQ undang-undg sesuka hati depa - ini memang BAPA MAFIA-CELAKA no-1!

  Dahlah yg. PALING kuat MAKAN RASUAH sebenaqnya adalah puaka-puaka PENGGANAS PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI BABI!

  Lihat di http://novandri.blogspot.my/2016/01/rahsia-parti-3-orang-ini-sangat.html : (setakat ni kita masih tunggu repot POLIS ke atas Tunku Abdul Azis dari PENGGANAS DAPBANGKAI BABI ni kalau dakwaan dia TAK betul!)

  RAHSIA PARTI - 3 ORANG INI SANGAT DITAKUTI OLEH DAP !!

  Thursday, January 14, 2016

  1. Jika kita perhatikan, parti DAP sebenarnya tidak berani untuk menyentuh atau takut kepada 3 individu ini.
  2. Anda baca dahulu laporan di bawah :

  Bekas naib pengerusi DAP, Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim pernah mendedahkan bahawa punca beliau keluar DAP pada Mei 2012 salah satunya disebabkan rasuah dalam parti itu yang cukup teruk.

  Tunku Abdul Aziz, bekas Naib pengerusi Transparency International hanya mampu bertahan selama empat tahun dalam parti itu selepas dijemput oleh Penasihat DAP, Lim Kit Siang menyertai parti itu pada Ogos 2008.

  “Punca saya ambil keputusan untuk keluar dari DAP adalah kerana amalan rasuh yang amat teruk di dalam parti itu. Ini antara sebab utama selain saya tidak bersetuju dengan perhimpunan BERSIH yang dianjurkan Pakatan Rakyat(PR). ........(terus membaca)

  Nek Tempoyak.

  BalasPadam
 5. Bayangkanlah si MAFIA ZIONIS DAPBANGKAI BABI ni memerintah seluruh Tanah Melayu, pusaka nenek myang BUMIPUTERA berzaman kita - HANCOQlah jadi mcm. rejin PENGGANBAS KANIBAL ISrael - kan puak ENGGANAS DAPBANGKAI ni KULI Rejim PENGGANAS Kanibal ISrael/MOSSAD! Lihat di - http://wakeupmalaya.com/2016/01/dap-terima-latihan-dari-mossad/ :

  DAP Terima Latihan Dari Mossad?

  January 4, 2016 By WakeUp Malaya

  Bekas Pengarah Strategik Hal Ehwal Orang Melayu-Islam DAP, Mohamad Razali Abdul Rahman menegaskan beberapa kali bahawa DAP mempunyai hubungan istimewa dengan Israel.

  Pada 2012, Razali telah mendedahkan hubungan DAP-Israel ketika berceramah di Putrajaya:
  —–
  Tapi apakah hubungan istimewa Israel dengan DAP? Kalau tak istimewa, tidak kami dilatih hampir 3 tahun oleh Israel. Dilatih oleh pihak Mossad. Saya terima latihan daripada Mossad.
  Untuk pengetahuan Tuan-tuan dan Puan-puan, tiap bulan Lim Guan Eng akan pergi ke Singapura. Saya biasa mengikuti banyak kali rombongan beliau ke Singapura. Dia akan pergi hari Sabtu petang dan akan balik hari Ahad petang.

  Di Singapura, kita akan jumpa dua orang saja. Satu bekas pemimpin atau bekas Perdana Menteri Singapura, Lee Kuan Yew dan lagi satu wakil Duta Israel di sana. Dua ni yang akan kita jumpa.

  Sewaktu kita jumpa dengan Duta Israel atau wakil Israel, Tuan-tuan tahu tak, pihak Israel telah bersetuju memberi dana sebanyak 300 juta USD untuk PRU yang ke 13 ni. USD ya bukan RM ya. Duit tu sekarang berada di Singapura ya. Benda ni antara projek Isreal-Singapura dan DAP.

  Bila saja bubar Parlimen, masa tulah duit akan masuk dan juga pakar-pakar Israel. Mereka merupakan beberapa warganegara asing. Mereka juga akan menyusup masuk ke bumi Malaysia ni. Semasa itulah Tuan-tuan boleh melihat kempen pilihanraya yang paling ganas akan berlaku di bumi Malaysia ni...... (teruskan membaca)

  Dahlah bekas perisik US. Edward Snowden MENDEDAHkan IS/ISIS ditubuhkan MOSSAD-CIA (CIA/NATO disyaki sudah diKUASAI ZIONIS)! jadi maknanya KERJASAMA antara PENGGANAS DAPBANGKAI BABI dan rejim PENGGANAS ISrael ANJING KURAP - disyaki akan MENYEBABkan NEGARA ISLAM kita ni diCEROBOH PENGGANAS KANIBAL ZIONIS, IS/ISIS!

  Nek Tempoyak.

  BalasPadam