Ahad, 10 April 2016

BERSATULAH ISLAM DIBUMI BERTUAH INI

Walau apa pun, penulis cukup tersentuh dengan gambar ini.

Wahai umat Islam, kaum ku orang melayu, bersatulah.. menitis air mata melihat gambar ini.

Moga Allah merahmati kita semua.

Demi ukhwah.

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi sempat meluangkan masa menziarahi Murshidul Am PAS, Datuk Dr Haron Din di Institut Jantung Negara siang tadi.

Ahmad Zahid turut ditemani isterinya, Datin Seri Hamidah Khamis.

Menurut Facebook adiknya, Datuk Lokman Hamidi, Ahmad Zahid menitiskan airmata ketika berbual dengan tokoh agama itu.

"Sebenarnya suasana ini persis ayahanda kami Allahyarham Ustaz Radin Hj Ahmad Tarmidzi @ Hamidi ketika menasihatkan anak-anak dengan merujuk kepada kitab ketika melawat beliau di hospital," tulis Lokman di Facebook miliknya sebentar tadi.

3 ulasan:

 1. Antara tokoh agama yg aku hormati.
  Semoga beliau cepat sembuh.
  Msh terkilan bila beliau pernah disindir oleh tdm.

  BalasPadam
 2. Semoga ALLAH SWT melindungi dan menyembuhkan Datuk Dr. Haron Din TERCINTA kita!

  Nek Tempoyak.

  BalasPadam
 3. Si PENJAJAH DAPBANGKAI-si PENGGANAS-EJEN ZIONIS/MOSSAD-ISRAEL-SOROS/CIA-MI6-NAT*/GANGSTER/PENYANGAK/LANUN/PERASUAH-no 1 makin TERDESAK!

  Sebab itu mereka juga disyaki sedang mensasarkan pemimpin Islam/Melayu termasuk Kesultanan Melayu, serta keluarga mereka (terutamanya anak-anak muda mereka yg. telah kebaratan melampau ) utk. diperangkap dgn. PENYAMAQ2 Islam utk. berkahwin, utk. di'Blackmail' dan untuk diracun dgn. suntikan kimia yg. boleh sebabkan sakit jantung/kanser! Apalagi si puak DAPBANGKAI ni mahu memisahkan Sabah-S'wak dan gabungkan bersama SingaPORK-pusat MOSSAD-ISreal/CIA-MI6-NAT*!

  Tengok juga ulama-ulama TULEN PAS, yg. asyik meninggal dlm. usia muda - kita bukan nak mempersoalkan TAKDIR dari ALLAH SWT, tetapi JANGAN. kita buta pd. angkara JAHAT si ZIONIS-MUSUH ISLAM-no 1, yg. tidak boleh dibiaqkan! Apalagi Kelantan/Terengganu/Kedah/Perlis, negeri-negeri ISLAM yg. kuat, juga mahu diJAJAH oleh si MUSUH-MUSUH Islam/Melayu ni!
  Besar kemungkinan juga, BAPA-BAPA KEMERDEKAAN/PEMBANGUNAN tercinta bumi pusaka nenek moyang BUMIPUTERA kita ini, Almarhum-Almarhum PM Tun Abdul Razak Hussein dan TPM Tun Dr. Ismail Abdul Rahman, diracuni CIA-MI6-Mossad (keduanya meninggal di tahun 1973 dan 1976 di usia muda 50an, dari kanser termasuk Leukimia, yang juga sejenis kanser dalam darah atau tulang, dengan seorang doktor British yang SAMA) dgn. bantuan PENGKHIANAT tempatan. ZIONIS-Israel juga adalah sekutu kuat PAP-DAPBANGKAI – lihat di http://rainbowoftruth.blogspot.com/2009/09/singapore-israel-love-affair.html, THE SINGAPORE ISRAEL LOVE AFFAIR, September 2, 2009!

  Kanser/sakit jantung dsbnya, juga telah dibuktikan sebagai MO utama PENJAJAH Barat-Zionis diketuai CIA-MI6-Mossad/ISrael - untuk menghapuskan pejuang Islam/Bumiputera yang nationalis di “ Dunia Ketiga“ (dan sekarang terutamanya pemimpin BUMIPUTERA Islam yang nasionalis) - sila lihat di - http://www.globalresearch.ca/the-cia-has-attempted-to-assassinate-50-foreign-leaders-including-chavez/5326864, The CIA has Attempted to Assassinate 50 Foreign Leaders Including Chavez, Global Research, March 15, 2013; dan di - http://imeu.net/news/article0024562.shtml, Israel's History of Assassinating Palestinian Leaders, The IMEU, Nov 6, 2013!

  Nek Tempoyak.

  #Selamatkan MALAYSIA/RAKYAT/UMNO/BUMIPUTERA (Bumiputera juga bermaksud PRIBUMI/ORANG ASAL-ASLI/INDIGENOUS/NATIVE/ABORIGINAL/FIRST NATION PEOPLES/TRIBAL) – dari DEKLARASI PENJAJAHAN SIAL madey-kit SIAL BANGKAI BABI-EJEN2-KANIBAL ZIONIS/ISrael KEPARAT!# (Lihat di - https://helenang.wordpress.com/2016/03/19/dap-using-malay-haters-to-attack-umno/ , DAP using Malay haters to attack Umno, March 19, 2016)

  Selamatkan UMN*/BUMIPUTERA TERCINTA kita dari EJEN-EJEN PENYANGAK PENYAMAQ ZIONIS si DIKTATOR madey-amat BANGSAT/DAPBANGKAI/PKRHOMO KEPARAT (Lihat di
  -http://snapshot2016.blogspot.my/2016/03/pegawai-media-bn-iqbal-irwandy-jelas.html#more , Pegawai media BN, Iqbal Irwandy jelas penyokong PKR! , 19 March 2016)

  BalasPadam