Ahad, 10 April 2016

MANUSIA INI SUDAH SEMAKIN GILA

Boleh dikatakan Mahathir sudah ke level nyanyuk yang nyata. Malah tindak tanduknya ketika ini juga boleh diperkatakan sangat terdesak yang melampau.

Setelah plan A hingga Z sudah gagal, plan gila yang terlampau digunakan untuk memuaskan hatinya yang panas berdentum kerana tidak mampu menewaskan Najib Razak dengan cara kotor. Jadi sekarang dia terpaksa gunakan cara busuk untuk menghalalkan cara.

Gabungan dengan Pakatan Harapan dengan mewujudkan jenama "Save Malaysia" juga nampaknya gagal teramat sangat.

Sebelum ini buah modal tuduhan kepada Najib Razak iaitu modal fitnah 1MDB juga gagal. Menghasut ahli Umno menolak Najib juga gagal. Menggunakan si sembab Muhyiddin juga gagal, menggunakan pengaruh anaknya Mukhriz juga gagal yang sangat nyata. Menggunakan balaci si khairuddin juga gagal.

Menggunakan media asing seperti Wall Street Journal dan Sarawak Report juga gagal, juga Facebook radikal kepunyaan penjilat tegarnya iaitu page SSTDMM dan Kelab Che Det juga gagal dengan teruk. Maka boleh dikatakan orang tua itu bakal hanyut dengan propaganda ciptaannya sendiri.

Sayonara Mahathir, kalau ini senjata terakhir untuk anda gunakan menjahanamkan kesemuanya, termasuk negara, memang wajiblah anda ditentang habis-habisan.

#RespectMyPM
#DH
#KekalNajib


14 ulasan:

  1. Bom kepala bapak kou, dah lebih2 hina orang tua, mak bapak kou tak pernah ajar kee???? laknat lu..

    BalasPadam
  2. madey mampos nanti akan lebih dikenang sebagai pengkhianat negara

    BalasPadam
  3. kepala bapak anon 8:33 PTG dan madey patut di bom hahaha

    BalasPadam
  4. Kira negara punggah lepastu Kara takdir? Bapak lu lgi x ajar apa itu keparat pertualang?

    BalasPadam
  5. Kira negara punggah lepastu Kara takdir? Bapak lu lgi x ajar apa itu keparat pertualang?

    BalasPadam
  6. Hukum karma ni.... bala 22 tahun yang dia buat dah makan diri dia dan macai macai penfitnah... ingatkan fitnah dah abis masa aljuboori masuk sg bloh... rupa rupanya lagi bertambah rancak oleh mamak tua senang2 mak bapak dia mudah lupa...meroyan kjaan bole buat lebuhraya pan borneo tanpa tol.. lepas ni minta najib buat lebuhraya tanpa tol di semenanjung..maka semua legasi mamak akan abis semuanya... proton akan buat SUV selepas mamak ni undur.. tak mau lagi kete mcm savvy .. suma kete ke 2 dan ke 3 pada pengguna ...

    BalasPadam
  7. Dah baca ke artikel asal temubual dengan Mahathir itu?

    BalasPadam
  8. Dlm Islam yg penting kita jatuhkan ialah rasuah. Allah swt dan Rasulullah sudah menyatakan dgn jelas dan terang tentang haramnya rasuah. Ia boleh menjadi api dlm sekam yg membakar satu2 ummah. Jadi berhati-hatilah kita jangan sampai kita menghalalkan benda yg haram dan jangan sampai kita jatuh dlm hukum syubahat. Moga Allah lindungi kita dan negara kita dari perbuatan rasuah terkutuk yg dilaknat Allah swt. Ameen yarabbalalamin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi lebih penting Allah ingatkan tentang FItnah, menyebarkan fitnah dan mengadu domba...hanya pencinta Neraka saja sanggup buat perkara tu...

      Padam
  9. Admin...kenapa bingai sangat...? Nk spin pun agak2 lh...bongok..rakyat bukan bodo nk percaya..ProOO00ootTt

    BalasPadam
    Balasan
    1. Majoriti rakyat pun x bodo la.. ko yg bingai..

      Padam
  10. Mahdey nie klu tak ada yg nak dikejarnya..dia tak kan jadi mcm tu.
    Kdg2 kesian jugak tengok gelagatnya beserta dgn puak2 pakatun.Diperli dan diaminkan doa yg mengutuk dia.Bukan di belakang tetapi di depan hidungnya sendiri.
    Klu manusia alang2...dah berhenti dah tetapi sikap tak kenal putus asa dia tu bukan sembarangan jenis manusia.
    Mahdey nie jenis manusia yg ada ego dia sendiri.Bagi dia segala tohmahan kluar dari mulut dia mesti dianggap benar dan sebarang bantahan dianggap derhaka.Dia malu menerima kekalahan krn merasakan dirinya paling agung di Malaysia.
    Harap dia berhenti dan muhasabahkan diri.Era dia dah berakhir. Cukup2lah menyalak memfitnah demi lubuk emas waris dan para kroni.Mrk cuma tersenyum sedangkan kita hilang maruah dan reputasi.

    BalasPadam
  11. Semoga Allah selamatkan kita dari hasil yg haram dan selamatkan kita dari azab, amin.

    BalasPadam
  12. Biasanya bila umur dah lanjit, akal dan otak manusia jadi nyanyuk atau agak nyanyuk. Maknanya kita jangan ikut sangat. Pengalaman mereka memang banyak tapi dah tinggal kenangan saja. Biasanya bila buat hal macam2 dihujung usia maknanya dah buang tabiatlah. Sebab tu kita kena doa supaya kita berakhir hayat ini dengan husnul khotimah. Tambahlah amal ibadah sebanyak yg boleh selagi diberi kesempatan. Fikir2 kan lah.

    BalasPadam