Selasa, 19 April 2016

PESAKIT DI MALAYSIA DIZALIMI DENGAN TERUK OLEH KERAJAAN PIMPINAN NAJIB

Ini adalah bukti paling sangat mendukacitakan, mana mungkin negara ini mampu lakukan perihal ini.

Adakah kerajaan BN pimpinan DS Najib tidak prihatin?

Anda nilaikan, baru boleh beri komen.

Harap sebarkan.. Ini sangat penting.

16 ulasan:

  1. zalimmmmm sungguh Najib...bukan saja terhadap rekyat malaysia, tapi pendatang bangla, indon, nepal pun boleh dapat rawatan murah di malaysia ni....cilakak ko najib.!!!!...najib zalimmm !!!! hu..hu..hu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cai...ko keja mana???
      Mgkin tak pernah terima rawatan di hospital kerajaan kot.Tak pon ko sekaya mahdey dan anak2nya.
      Cuba tengok btl2 charge yg terpampang dkt kaunter hsptal utk warganegara dan bukan warganegara.

      Padam
    2. mamat 19 April 2016 8:26 PTG kat atas ni tak berapa cerdikk akal kefahamannya....org baca dan fahamkan dulu apa yg TERSIRAT DAN TERSURAT DLM tulisan tu...mengutuk kah dan memaki hamun sepenuh nya kah atau BERGURAUKAH....???

      Padam
    3. Assalamualaikum Salam sejahtera untuk kita semua,
      Sengaja ingin menulis sedikit kesaksian untuk berbagi, barangkali ada teman-teman yang sedang kesulitan masalah keuangan
      Awal mula saya mengamalkan Pesugihan Tanpa Tumbal karena usaha saya bangkrut dan saya menanggung hutang sebesar 750juta saya sters hamper bunuh diri tidak tau harus bagaimana agar bisa melunasi hutang saya, saya coba buka-buka internet dan saya jumpa situs angka togel dan pesugihan AKI DARMO, awalnya saya ragu dan tidak percaya tapi selama 3 hari saya berpikir, saya akhirnya bergabung dan menghubungi AKI DARMO kata PARAH MEMBER AKI. pesugihan yang cocok untuk saya adalah pesugihan penarikan uang gaib 3 Milyar dengan tumbal hewan, Semua petunjuk saya ikuti dan hanya 1 hari Astagfirullahallazim, Alhamdulilah akhirnya 3.M yang saya minta benar benar ada di tangan saya semua hutang saya lunas dan sisanya buat modal usaha. sekarang rumah sudah punya dan mobil pun sudah ada. Maka dari itu, setiap kali ada teman saya yang mengeluhkan nasibnya, saya sering menyarankan untuk menghubungi AKI DARMO DI 082 = 310 =142 =255 situsnya http://sporttoto4d.blogspot.co.id agar di berikan arahan. Toh tidak langsung datang ke jawa timur, saya sendiri dulu hanya berkonsultasi jarak jauh. Alhamdulillah, hasilnya sama baik, jika ingin seperti saya coba hubungi AKI DARMO pasti aki bantu

      Padam
  2. Zalimlah pada malaun-malaun kroni2 Madey, mereka kena bayar berpuluh2 ribu rawatan Hotel Swasta.

    Balik2 cuma dapat panadol sepapan. Orang kayalah katakan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang lawaknya...sekor konco mahdey yg bangkrap jd kaya raya sekelip mata demi selamatkan lubuk emas waris dan kroni2 mahdey.Keliling dunia jengah mahkamah org putih demi menjatuhkan najib...hehehe
      Dpt deklarasi dpd menteri luar Arab Saudi pon mrk meroyan nak percaya....hehehe
      Mrk lbh mabuk dgn deklabasi mewahkan waris dan kroni2 mahdey jer....hehehe
      Udah2 ler oiii...mual dh dgn gelagat korang.Baik bertobatlah...tak payah spin sana sini....dpt dosa jer.
      Kroni2 mahdey cuma gelak jer dgn gelagat korang....gelagat2 org melayu...hehehe

      Padam
  3. Ini pasal kroni2 madektuntaik sgt sakit hati dgn Najib.
    berapa banyak tong karah duit yg kroni dan anak beranaknya boleh buat dr hasil merompak-swastakan agensi2 awam negara.. tapi sebaliknya Najib kasi semua FREE..

    on top of that kasi BR1M lagi.. sedangkan keluarga dan kroni madeytuntaik xde kepakaran berniaga melainkan bergayut dengan kontrak2 billion2 award kerajaan.

    Terima Kasih DS Najib da, Kerajaan Malaysia.

    Kesihatan adalah nikmat Tuhan. Rawatan kesihatan percuma ada salah satu petanda Allah berikan rezeki kepada seluruh rakyat melalui pemimpin negara yng baik.

    Alhamdulillah.

    #HidupUMNO
    #RespectMyPM

    BalasPadam
    Balasan
    1. Konsesi lebuhraya plus dh hampir setel....Syukur atas kebijaksanaan kerajaan skrg.Lebuhraya lain kena kutuk manusia yg ttangan perjanjian bodo dan bangang tu.Bukan senang nak ubah.Tokong Gone Eng pernah janji nak mansuh tol pon sampai skrg tak mampu.Dia cuma mampu beli banglo setengah harga jer.Mampu tukar lot utk rakyat miskin kpd lot utk syarikat2 kaya dgn tipu muslihat rasuahnya.

      Padam
  4. Dedakkk woi....time Pak hang hidup zaman TUN dulu ade kena bayar bil hosp kerajaan sampai belas2 ribu ka?

    Takdak kan? So jasa najib ka? Mangkuk tingkat btui dok jual harta tanah negara untuk bayaq hutang 1mdb tu xnak tima kasih kt najib?...hahahhaha...dedak...dedak..
    Ohhh lupa najib subsidi pakai derma pak arab tu kot...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang tak ada cai....
      Hampir2 berlaku bila kroni mahdey melobi agar farmasi diswastakan.Maksudnya rawatan Di hospital..ubat2 dibeli di farmasi kroni mahdey.Mujur kerajaan skrg menolak cdgn tersebut.Klu tak...untung berganda puak pakatun nie.Biarlah dia kaya dgn wang syarikat nombor ekornya.Jgn lah susahkan rakyat dgn swastakan farmasi pulak.Mrk kaya raya...mana nak singgah hspital kerajaan.
      Cukuplah era mahdey dh tipu rakyat dgn konsesi tol yg berat sblh.Untungkan waris dan kroni jer....
      Cukuplah....

      Padam
    2. Cai...cdgn nak swastakan farmasi tu ditolak mgkin salah satu punca mahdey n kroninya meroyan.Bukan sikit perolehan klu diswastakan...berbillion RM jugak tu.Nie bukan fitnah cai...berlaku sblm isu 1mdb dijaja pakatun.Boleh tanyalah dgn para doktor kerajaan atau swasta.Tanya juga sapa kroni mahdey yg melobi.Mujur kerajaan skrg tolak.
      Klu tak...panadol free hptl krjaan mgkin sama harga dgn yg dijual di stesen2 minyak.

      Padam
  5. hahhahahha.....

    1mdb bayar aabar pjs yg xdak kaitan ngan IPIC USD 3.5 bil tahun 2012 yang di tubuhkan semata2 utk transaksi ni, sebahagian dari jumlah tu pindah ke Tanore Investment yang di tubuhkan oleh Jho low dan sorang rakyat msia yang mana sykt yg sama juga yang memindahkan RM2.6bil atau USD681 ke akaun ambank najib pada 2013...hahahhahaha...hari selasa nie...gi suh ahjib saman WSJ cepat kang lg banyak "fitnah" yang wsj kuarkan kang....hahahahahha....
    Dedak2 gi cari pak arab tu suh wat pape nak cover ahjib cepat....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klu ikut kitab sr n wsj fahaman madey n gay tua...mmg itu anutan mrk..hehehe.
      Telan habis jer kencing mrk...hehehe.
      Mahdey...ko punye skandal2 kewangan zaman kuku besi dulu sampai skrg tak mampu nak jwb.Sampai menggigil disoal org kuat wan jijah masa deklabasi selamatkan lubuk emas waris dan kroni.

      Padam
  6. Bodoh punya admin dan mamat jayjay tu...dulu mak ko beranak kat spital zaman najib ke? Waktu tu bayar 2.6bilion ke nak beranak kat hospital? Paling cikai pun..zaman tun m dulu takde gst..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak semua brg n perkhidmatan kena gst.Zaman mahdey pernah bapak ko dpt brim????Pernah ada kenaikan gaji.
      Dulu byr jer consultant...cukai ribu2 jd ratusan jer.Skrg semua transaksi secara online dan lhdn serta kpdnk dpt memantau perolehan SEBENAR mrk dan brapa cukai perlu dibayar.Dgn kata lain..mrk tak dpt lari dan tak dpt stok barangan asas dan dijual tinggi ketika pelanggan sgt memerlukan khasnya ketika perayaan.Kenapa?Sebab kdpnk tahu siapa yg pegang stock krn dh di online kan.
      Klu negara2 lain...semua brg kena gst tapi negara kita tidak.Ada yg tak kena gst.
      Dulu pon puak dapigs suruh tiru cara Singapore krn gst lebih telus dan tiada yg dpt larikan cukai.Skrg mrk jd bangsat pulak.Sama dgn era mahdey n gay tua...nak laksana gst pd 1992 tapi disalak kroni dan org dapigs lalu bacul....

      Padam
  7. Kahkah syaitan bahlol penjilat air stoking madey panas hati plak dia

    BalasPadam