Selasa, 17 Mei 2016

JOM KITA HAYATI SEJARAH, BAGUS UNTUK PENGATAHUAN!!


Beberapa bahagian kecil Undang-undang Tanah tahun 1956 ini telah dipinda melalui Undang-undang (Pindaan) Kemajuan Tanah tahun 1957 dan melalui Undang-undang (Pindaan) Kemajuan Tanah tahun 1958.

Umumnya maksud undang-undang ini dilaksanakan ialah supaya, kerajaan-kerajaan negeri menyusun rancangan-rancangan kemajuan tanah. Menubuhkan badan-badan atau lembaga-lembaga yang ditugaskan menjalankan rancangan-rancangan itu secara bersendirian atau dengan pertolongan Kerajaan Persekutuan.
Peranan LKTP pula ialah menyalurkan bantuan kewangan bagi rancangan-rancangan yang diluluskan itu dan tidak terkecuali daripada membuat rancangan-rancangan kemajuannya sendiri.

Undang-undang Kemajuan Tanah 1956 telah banyak menyumbang dalam menyokong LKTP memajukan tanah dan penempatan dalam negara sejak negara mencapai kemerdekaan yang hampir seusia dengan penubuhannya.

1 ulasan:

  1. saya mengucapkan banyak terimakasih kepada KI HADAK yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama KI HADAK dan dengan senang hati beliau mau membantu saya..,ALHAMDULIL LAH nomor yang dikasi KI semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi KI HADAK DI 085=259=457=111 ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinya dan perlu anda ketahui kalau banyak dukun yang tercantum dalam internet,itu jangan dipercaya kalau bukan nama KI HADAK

    BalasPadam