Rabu, 27 Julai 2016

MENGENALI PUAK PEMBERONTAK PEMBENGIS DAN PEMARAH SERTA KAKI CARUT


Mudah sahaja nak tangkap perangai puak pemberontak iaitu gerakan anti najib, mereka sememangnya kerjanya nak najib undur.

Tetapi cara dark side yang mereka buat nampak macam terdesak dan keterlaluan, siapa tak setuju dengan mereka hah, gasaklah di maki level ke 18.

Bukan setakat dimaki, dihina, dicaci, sampai rasakan mereka ibarat dirasuk oleh jin aprit kerana ingin sangat Najib berundur dengan apa cara sekalipun.

Biarkan apa terjadi pun, lantaklah, dah macam fahaman sesat pun ada, serius.

Untuk memahami dengan lebih lanjut, anda nilaikan komen-komen yang bakal menerjah dalam blog ini, itu kalau mereka nak komenlah.

Pemberontak yang akalnya singkat selalu akan digagalkan oleh kesilapan mereka sendiri, kesilapan paling utama ialah terlampau mendewakan pemimpin jilat hirup merekalah, siapa lagi.. Atuk Tun Madey.

Bertabahlah wahai PM, sesungguhnya mereka-mereka yang gila itu pasti akan sewel bila segala apa serangan semuanya tidak menjadi. hehe..

maroh maroh..

15 ulasan:

  1. perghhh..mencacai dah...xcukup dedak ke bang....hahahhaha...

    BalasPadam
  2. cakap tuju pada diri sendiri..kah..kah..kah..

    BalasPadam
  3. masuk perangkap dah..... so far baru dua ekor.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sat gi lg ramai masuk serkap...x caya, cer tunggu... yg real kena sampuk setanpun mungkin ada...

      Padam
  4. Anak Bukit Jelutong27 Julai 2016 11:05 PG

    Satu ibu jari tunjuk kat orang, empat lagi tunjuk kat kita....

    Nak kata macam mana ....

    BalasPadam
  5. dah terang terang mendedak.. ala-ala robin hood la kunun. robb bin hutang ada laa.robb duit masuk akaun kau, hutang rakyat bayar. syaitonnnirrojim.. mana fathers pope pandey ali kau..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Beruk2 mahdey lupa dosa mahdey hilangkan wang negara dgn pembelian bon dan bailout syarikat2 waris dan kroni berbillion2 ringgit.Utk makluman puak fuckatun....sesen pon mahdey gagal bayar balik wang rakyat tersebut.Maklumlah dah nama bailout dan pelaburan bon.Nilai skrg melebihi rm100billion wang tersebut.Sikit di mata org2 kaya spt waris dan kroni2 mahdey...ptuiih
      Samada mrk tak tahu atau mabuk kena kencing oleh mahdey dan media yahudinya sehingga lupa yg mahdey ingin berkuasa agar dpt melakukan kembali dosa2 lana demi memewahkan waris dan kroni2nya....
      Laknak korang!!!!!

      Padam
  6. Assalam Bro,kita tunggulah kesudahan episod ini.Jangan buat tuduhan sembrono.Allah Maha Mengetahui....Kita nak Najib undur bukan Kerajaan Malaysia.Aku masih sayangkan UMNO....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bodoh!!!!
      Ko nak najib undur dgn propaganda tanpa bukti???
      Kenapa tak guna pemilihan parti????
      Ttg pemilihan parti...kenapa muhdin yasin cadang tangguh????
      Mgkin dia tahu agenda puak pakatun nak letakkan dia sbg pm jika taktik burukkan najib berjaya.Malang sekali masih gagal.
      Klu nak bertanding cara adil..gerenti malu nk lawan presiden.Tak pun...sistem tanpa kouta memungkin ramai calon2 lain lebih hebat utk merebut jwtn presiden.Dlm umno pun sedar puak pakatun hanya inginkan legasi 22tahun hidup kembali tetapi majoriti dh menyampah dgn puak tersebut.
      Mrk hanya tahu buat perjanjian bodo dan bangang demi memewahkan waris dan kroni tetapi rakyat disusahkan.

      Padam
  7. Apa kata kita serahkan M'sia kat LKSial/LGEnglo Murah.Dua ekor ni akan tambah asset negara dgn menjualnya apa yg ada pada orang Melayu/bumiputra/India dlm tempoh setahun.Contoh PP hampir licin..macam kepala bapak mentua any..

    BalasPadam
  8. Masa kes MEMALI berlaku aku baru awal sekolah..

    aku xphm waktu itu kenapa lah keta perisai besi masuk kg org yg xde senjata bahaya apaa.. lepas tu tembak subuh2 lepas Solat..

    skrg aku paham dh dan kenal siapa Mahazalim. tp krn dia 'cerdik' menipu undang2 dunia.. dia lagak begitu ANGKUH dan TAKKABUR sampai skrg!!

    hanya pemimpin / PM berjiwa SYAITAN shj GAMAK melakukan perkara spt itu..

    lps tu tgk BOSNIA kena sembelih pura2 'simpati' mmg HARAM JADAH punya KETUA BAPAK LANUN TUA.. munafik dr muda sampai nak mampos.

    Semoga ALLAH TA'ALA takdirkan kau MAMPOS dlm KESAKITAN dan PENYIKSAAN yang HINA wahai Mahathir Mohamed Laknatullah!! seperti FIRAUN yg tenggelam di LAUT MERAH!!

    kau terlalu banyak lakukan kejahatan tanpa rasa bersalah dari dulu sampai skrg!!

    BalasPadam
  9. Dulu dorang kena maki kaw-kaw, maha itulah maha ini lah. Siapa lagi kalau bukan Pas, Dap dan PKR yang maki. Nak pulangkan balik kat Pas/PKR/Dap tak boleh dah ... last-last pokok, bangku, bukit dan bukau jadi tempat lepaskan geram. ha ha naya pulak pokok, bangku, bukit dan bukau.

    BalasPadam
  10. Satu rekod yang tak boleh dipadam ialah Umno tidak pernah kecewa dalam PRU selepas bertukar nakhoda baru.

    Semasa Madday berdepan krisis keyakinan, dan bila Pak Lah menggantikan Madday, Umno makan besar.

    Selain Daputera, siapa lagi yang akan terlopong dan meroyan apabila Umno bertukar nakhoda sekali lagi? Ex-dedakman?

    BalasPadam
  11. apapun plan action sudah berada lebih drp separuh,
    semua rakyat percaya bahawa ini adalah penyelewangan
    dgn huraian drp ajensi kuasa besar yg memberi statement
    kita yg kerdil bila yang lebih berkuasa didunia bercakap
    senada dgn cerita2 yg didendangkan beratus kali dimedia tempatan
    menjadikan satu pengesahan bahawa cerita selama ini adalah benar dan betul belaka

    tanpa ragu2 kita 100 percent menjatuhkan hukuman tanpa mahkamah terhadap PM
    mungkin kebencian meluap2 selama ini separuh telah terlampias
    dgn sedikit kepuasan kita mencebik pada org yang kita benci dan penyokong2 mereka

    mungkin sejarah DOJ us kita persetankan
    hancurnya Iraq kita persetankan
    akibat pengesahan DOJ tentang wujudnya WMD di Iraq
    yg membolehkan US serang iraq
    rakyat msia rasa tak perlu dan tak valid kita kaitkan
    kes pembohongan DOJ us utk hancurkan rakyat Iraq

    yang penting najib jatuh
    yang rasa beriman sikit ckp
    tak pa penting penyelewangan dihapuskan
    yg pembenci ckp padan muka rosmah
    yg pembangkang(kafir racist, liberalis) ckp cahaya kejayaan menumpaskan kjaan yg ditunjangi oleh melayu sudah hampir

    akhirnya bergumbira dan berpestalah
    hati2 yg penuh kebencian,yg nak tegakkan "kebenaran"
    selepas ini semoga kebencian terhapus dimsia
    tiada lagi sindiran, penghinaan,kepada sesama manusia
    wpun yg dihina yang dibenci itu sesama Islam

    cuma jgn lupa iblis selalu mencari peluang utk menghitamkan hati kita
    jadi selepas ini semoga hati kita jadi bersih sebersihnya
    Amiiin

    BalasPadam
  12. sendiri post sendiri komen..sadisnya...ha.ha.takpe aku klik blog ko tolong nak naik ranking je..baca? sori le..

    BalasPadam