Khamis, 7 Julai 2016

NGA KOR MING HINA LAGI HARI RAYA!!

Makin kurang ajar, tidak ada adab, manusia paling bastard.

Pelik kalau ada melayu sanggup menjilat celaka punya harbi begini.

Jilat menjilat...

10 ulasan:

  1. Hina kot mana?

    #ubnexit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kulit muka kamu tebal, mana ada rasa.

      Padam
    2. Hina kalau mcm alvin and da chipmunk aku setuju. Tapi kalau kata hina eid fitri dgn karekatur mcm tu..sebenarnya aku tak nampak hina di mana. Aku setuju pengkomen atas..hina kat mana?

      Walau aku x sokong dap..tapi jgn letak tajuk kata hina eid fitri..sepatut tajuk yg betul kena bgtau ngor kor ming hina najib di eid fitri..

      Padam
    3. Tahun baru cina pun bagi angpau pun rasuah gakk.... hahahha... bodoh punya YB NGa Kormunisss....

      Padam
  2. Kor ming bongok tu perli guan eng. Sendiri beli banglo terlajak murah, sendiri kantoi akhirnya sakau duit rakyat mintak derma ikat jamin. Bukan bawah BN, tapi bawah dap kominis...

    BalasPadam
  3. Dap byk hilang kerusi kat Sarawak jdi dia pun provoke berbagai cara... Sakit hati. Bagus dia buat mcm ni, xde muslim akan vote Dap

    BalasPadam
  4. PUAK2 KAFIR HARBI DAP PKR NI TAKKAN BERHENTI MEMPERSENDA DAN MENGHINA AGAMA ISLAM SELAGI ADANYA MELAYU2 BEBAL YG SANGGUP MENJADI PEMAKAN TAIK PARA KAFIRUN NI...

    BalasPadam
  5. Di Hari Raya Aidil-Fitri bermaaf-maafan adalah tuntutan agama. Soal duit raya hanya utk gembirakan kanak2. Minta derma dihari raya jika ada keperluan @ bencana tak salah. Ini perli yg tak bertempat. Kalau raya dia sibuk ang pow boleh pulak. Yg lain2 maksiat pun macam2 ... jangan lah meng hina orang melayu Islam sedemikian kerana lebih bersifat low standard dan no class sbb tiada menafaat apa2 pun.

    BalasPadam
  6. Masih ada lagi orang Melayu Islam yang sokong kafir herbi ni... tak taulah apa sebenarnya pegangan agama depa ni... seronok agama Islam dan bangsa Melayu dihina...

    BalasPadam
  7. http://peoplealternativeparty.blogspot.my/2016/09/gempar-dap-hina-islam-di-padang-kota.html

    BalasPadam