Ahad, 7 Ogos 2016

KEMPEN 'BEBAS ANWAR' YANG SUDAH LAYU KERANA MAHATHIR


Rafizi tetap keseorangan dalam kempen 'Bebas Anwar', pemimpin PKR yang lain sudah hanyut dengan gelombang gila kuasa daripada Mahathir.

Malah mereka sudah tidak sabar-sabar untuk menunggu pelancaran parti baru dari Mahathir, katanya pembangkang akan lebih kuat dengan kewujudan parti baru itu.

PKR pula sudah bersengketa dengan DAP berkenaan idea 'snap election' Pulau Pinang, tuduh menuduh antara ke dua parti itu semakin jelas untuk berpecah.

Nak berkawan balik dengan PAS, Rafizi antara orang yang paling lantang menghentam PAS berkenaan perpecahan Pakatan Rakyat sebelum ini.

Semasa pelancaran Deklarasi Rakyat oleh Mahathir, Rafizi antara orang yang paling peluk cium dengan idea Mahathir itu.

Setelah tersebar pula surat Anwar Ibrahim dari penjara berkenaan amaran supaya PKR berhati-hati dengan Mahathir, Rafizi sudah mati akal kerana baru nak bersama Mahathir dalam impian menjahanamkan Najib Razak dan UMNO, dicantas pula oleh bosnya dalam penjara.

Satu persatu pembongkarannya tentang Tabung Haji, 1MDB, Felda dan serangan peribadi terhadap Rosmah Mansur tidak pula dilayan oleh rakan-rakan pembangkang yang lain, membiarkan dia keseorangan dalam pentempuran persepsi ciptaannya itu.

Maka dia merajuk, dikatakan juga dia sudah pening untuk menaikkan kembali semangatnya.

Sememangnya cara cover line untuk sentiasa bersama Anwar Ibrahim menampakkan Rafizi tepaksa bersungguh-sungguh untuk menyelamatkan PKR.

PKR pula makin berpecah belah, laporan rasuah perempuan terhadap kepimpinan Azmin adalah antara penyebab utama perbalahan besar-besaran bakal berlaku antara pro Azmin dan Pro Wan Azizah.

Kita tunggu skrip-skrip ciptaan PKR lagi. Tunggu.

SUMBER KAKI BAKAR LINE

5 ulasan:

 1. Para pelakon utama puak fuckatun...
  Dah semakin muak n mual memandang wajah2 mrk...

  BalasPadam
 2. Pondan cilaka ni la yang memfitnah Tabung Haji!

  BalasPadam
 3. http://siemens-melayumaju.blogspot.my/2016/08/tnb-dijadikan-belasahan-era-mahathir.html?m=0

  BalasPadam
  Balasan
  1. Antara kegilaan puak rich n femes ketika 22tahun berkuasa.Gila memewahkan waris dan kroni.

   Padam
 4. Klu lah mrk menang pru14...gerenti kacau bilau.Masing2 nak tubuh CAT mcm penang dan buat perjanjian bodo dan bangang yg memewahkan waris dan kroni hingga menyusahkan rakyat.

  BalasPadam