Ahad, 7 Ogos 2016

KHAIRUDDIN ANGGAP MUHYIDDIN TIADA AURA SEBAGAI PEMIMPIN HEBATBelum apa-apa sudah berani menghentam pemimpin yang Mahathir bakal angkat sebagai Presiden parti baru?

Kalaulah Pakatan Pembangkang berpecah belah,nak harap parti baru Mahathir ini untuk membela apa saja perihal rakyat? Lupakanlah impian itu. Ataupun mereka-mereka ini hanyalah makhluk perosak yang hanya untuk menjadi pelahap bila berkuasa?

Kata Khairuddin - “Saya akui kalau parti baru ini ditubuhkan dan ditadbir oleh Dr Mahathir sebagai presiden, saya akan jadi orang yang pertama memohon untuk menjadi ahli baru.

“Kalau selain daripada Dr Mahathir saya tidak minat, saya tidak perlu parti politik untuk jadikan platform,"

Ada sahabat mengatakan, golongan pembengis, gila kuasa, pendendam serta serigala lapar sahaja yang ikut perjuangan Mahathir sekarang.

Pilihan anda? Jangan lacurkan nasib diri anda dan keluarga dengan golongan perosak terbaru ini.

SUMBER KAKI BAKAR LINE

5 ulasan:

 1. Saya stuju ngan ulasan admin bab "Jangan lacurkan nasib diri anda dan keluarga dengan golongan perosak terbaru ini"....kita sepatutnya terus lacurkan nasib diri dan keluarga dengan golongan perosak lama sahaja iaitu UMNO...

  BalasPadam
  Balasan
  1. Biarkan diri kita melacurkan diri dgn menobatkan pelacur liwat sebagai ketua umum kita...
   Termasuk yg memewahkan anak dan kroni dan menyusahkan rakyat.

   Padam
  2. Pada sedekad ini.yg di puji rakyat ialah anwar ibrahim.najib razak safie afdal.klu di sabah tun mustapha haris salleh. Musa aman..

   Padam
 2. Kesian din pagoh dilanyak oleh org bangkrap terus jadi kaya setelah jadi puak rich n femes.

  BalasPadam
 3. Pemimpin yg di cari rakyat ialah apa yg dia buat untuk rakyat..so klu di malaysia ini.org.cari safie afdal..sb..dia banyak mengubah kehidupan rakyat luar bandar..drpd rumah usang kpd rumah batu...anwar pada golongan pertengahan/koprat..perubahan sistem kewangan.perbankan islam...banyak kemudahan..perubahan sistem perkhidmatan..para guru dan penjawat awam...najib razak..brimnya..dan juga up grade perguruan..dan perkhidmatan awam..cuma masalah lmdb ini..dan lain lain masalahnya..klu di sabah..haris salleh..tun mustapha...musa aman..

  BalasPadam