Rabu, 10 Ogos 2016

NEXUS CLINIC ANGGAP PARTI BERSATU BUAT JENAKA MENIRU LOGONYA


Klinik yang menawarkan rawatan astetik dan kecantikan tanpa pembedahan beribupejabat di Kuala Lumpur, Nexus Clinic menganggap perbandingan yang dibuat pengguna laman sosial akan logo mereka dengan yang digunakan Parti Pribumi Bersatu Malaysia sebagai satu jenaka.
Sejak petang semalam, logo digunakan bekas Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin diperkatakan pengguna laman sosial berikutan dikatakan mirip logo perniagaan digunakan Nexus Clinic.
Klinik yang terletak di ibu negara dan sering menjadi tumpuan golongan selebriti tempatan bagi mendapatkan rawatan astetik dan kecantikan tanpa pembedahan.
Ketika ditanya mengenai status logo milik Nexus Clinic itu, jurucakapnya memberitahu pihaknya tidak ada apa-apa kaitan dengan bekas Timbalan Perdana Menteri itu mahupun mana-mana parti politik di negara ini.
"Berkenaan dengan logo yang diumumkan oleh bekas Timbalan Perdana Menteri, Nexus Clinic ingin menjelaskan kami tidak mempunyai sebarang hubungan dengan mereka atau mana-mana parti politik di negara ini kerana kami adalah sebuah organisasi persendirian.

20 ulasan:

  1. kakakkakaka....xde isu tap nak pancing dedak jugak...nie la jadinya...posting tahap sampah sesuai ngan pm nyer gak...sampah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alahai, yg ko jenguk 'sampah' ni apahal? Dah habis dedak maka nak lahap 'sampah' pulak. Malu le sikit der...

      Padam
    2. Bersatu amende...bumiputera jer boleh join...non bumi nak join boleh tapi tak leh ada jawatan....hehehe.....ini baru betul2 parti sampahhhh makan dedak. anak sendiri jadi timbalan....presiden pulak x disukai rakyat....lol

      Padam
    3. posting sampah konon..ele..ele..nak sikit ke. Dedak protun tak cukup ker..

      Padam
  2. Bukan setakat sampah tapi tercatet dlm sejarah sebagai Lanun/Perompak terbesar didunia!!

    Blogger ni pulak makan dedak dari hasil merompak rakyat!!!

    SIAL!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klu nak declare perompak n lanun....mahdey..waris dan kroni2nya layak menerimanya.
      Dgn perjanjian bodoh dan bangang mrk menjarah wang rakyat.Konsesi tol dan IPP antara lubuk emas puak rich n femes nie.Tak cukup dgn itu..buat bisnes asyik rugi hingga berbillion2 ringgit wang rakyat digunakan utk bailout....boleh google cai.Beli bon billion2...rugi jugak.Mahdey mgkin lupa atau n.y.a.n.y.u.k dgn dosa2nya itu.
      Dgr kabar...dana utk parti the store rm5b.Nampak sgt mrk akan buat apa saja utk meneruskan legasi 22tahun kembali berkuasa.
      Harap kita ramai2 tolak manusia yg ingin kaya sehingga kiamat nie.Gila dan bangsat...ptuiihhh!

      Padam
  3. sampah pun ..jenguk-jenguk jugak...siap komen sumpah seranah lagi...dasar muka tak malu..

    BalasPadam
  4. Kesian pulak aku baca komen pendedak kerepot ni... Korang dgn parti PANtanah air tercinta 2x5 je.. Nama je pribumi.. Sebenarnya pemakan dedak yg mengagungkan kapitalis bukan Melayu. Kahkahkah!!!

    BalasPadam
  5. parti sampah sarap ini guna kaedah rba. merata2 blog ditempatkan askar dedak mreka utk sumpah seranah maki UMNO dan DS Najib.. itu shj 'isi' sampah 'perjuangan' mereka??

    ada hati nk kempen tolak UMNO.. penyangak2 pencen ini.. dgn parti THE STORE sampah... apa jasa pn xtau.. silap2 penjahanam lg adalh.. ada hati nk kutuk UMNO yg tlh byk jasa sekian lama..

    BalasPadam
  6. Ketua busok parti jadi busok!!

    UMNIn_k sekatang bukan UMNO dahulu!!

    UMNOn_k sekarang risak dimata seluruh dunis kecuali Malaysia jer yg nampak bagus.

    Tahniah Lanun Bugis Nyut Nyut!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Parti dari benua mamak kerala hanya layak utk org nyanyuk jer.
      Klu memperlekeh dan memfitnah org lain dah jadi dedak khusus buat mrk.

      Padam
  7. Aku ada kawan yg orang panggil pemakan dedak najib ni.Dia ada blog yg dibayar umno walaupun sendu.Yg peliknya takde pulak link dengan blog2 upahan umno yg lain seperti headbomb,gap,unspinner,flyingkick dll.Takkan aku nak kena ajar jugak kawan aku yg sekor ni.Macamanalah dia buat kerja.

    Aku rasa orang2 umno ini ada masalah denial syndrome.Aku anggarkan sekurang2nya 30% pengundi yg mengundi umno pada pru yg lepas akan beralih arah.Salah seorangnya aku sendiri.Aku dulu undi umno tapi pru akan datang tidak lagi.Ramai lagi golongan muda yg baru2 nak mesra dengan umno juga sudah tarik handbrake.Semuanya kerana 1mdb,najib,big mama dan jho taik lho.

    Bayangkan berapa ramai golongan muda akan mengundi untuk pertama kalinya pru14 nanti dan bayangkan kalau 70% adalah pengundi pembangkang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untuk menyokong puak yg gila kuasa dan gila memewahkan anak dan kroni mcm parti the store..JANGAN HARAPLAH!!!!!
      Ingat semua golongan muda mudah dikencing oleh Sarawak Report media yahudi dan puak pakatun tu....ptuiiihhh

      Padam
  8. Logo Bersatu macam sama logo-logo lain tapi tak serupa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mana komen-komen saya yang lain. Dinyahkan kerana ia akan menunjukkan kebodohan Administrator homepage ini.

      Padam
    2. Komen cam celaka wat pe nk post. Blk2 isu 1mdb, 2.6b yg dh puloh2 kali jwb. Sprm cakap x de masalah. Peguam negara pun cakap x de bukti salah. Panggil peguam US sampai byk kompani kena sekat dana kat bank sebab konon rugikan 1mdb. Last2 dilepaskan tanpa ada bukti nk dakwa. Nk cakap apa lg? Asyik nk cari salah kerajaan je. Mati la korang ngan sikap x reti bersyukur tu

      Padam
    3. Kasshem slamat...ko yg bodo!!!
      Era mahdey bnyk lagi bisnes rugi billion2 ringgit...sekor beruk pemakan dedak pakatun tak berbunyi!!!Mampos kot....
      Yang nyata 1mdb tak guna wang rakyat dibandingkan era mahdey yg guna berbillion2 ringgit wang rakyat utk bailout.
      Selama 22tahun...tak dgr pon beribu2 rakyat merasa wang diberi kerajaan.Atau kena taja pegi haji...

      Padam
  9. 1mdb hanya sebuah perniagaan.Untung rugi perkara biasa.Zaman tun pun bnyk lagi syarikat2 glc yg rugi.Cthnya spt perwaja steel(steal...hehe)..MAS..bon dan yg melibatkan (pelabuhan)ling liong sik.Kenapa mahdey tak nampak taik2 nya itu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Skandal forex melibatkan kehilangan pelaburan rm30b era mahataik.Kenapa dia lupa?

      Padam
  10. Klu lah najib sifatnya mcm mahdey dah tersungkur sakit mahdey dibongkarnya segala skandal2 ketika era 22tahun mahdey.
    Syukur najib jenis berdiam diri dan membiarkan mahdey dan anjeng2nya menyalak meroyan tanpa jagaan.Inilah sifat seorang yg tidak mudah melatah dan meroyan dan berfikir panjang ketika dihina..dikutuk dan diperlekehkan oleh ayam jantan yg tak sedar menepek taik dan najis di ekor dan kaki.
    Yang mabuk kencing puak pakaTun...sokonglah mahdey hingga akhir hayat dia.Dia turut berjasa tetapi malang dipergunakan oleh org2 yg gila kuasa dan harta....termasuk dia sendiri.

    BalasPadam