Isnin, 10 Oktober 2016

JANGAN JADI TALIBARUT DAP - FARIZ HADI #LawanDAP


Kita beriaya-iya bergolok gadai untuk mepertahankan pemimpin haprak di dalam pembangkang, sudah pasti golongan ini adalah golongan anti agama dan melayu.

Walaupun kata mereka tida berniat untuk mengacau hal ehwal orang melayu dan Islam tetapi bibit-bibit gerakan yang dinaungi oleh mereka-mereka ini semakin jelas tidak melambangkang mereka menyintai agama dan perlembagaan Malaysia.

Cakap sahaja nak bersihkan pilihanraya, tetapi mereka juga tidak bersihkan keadaan yang terlalu teruk berlaku didalam pakatan pembangkang.

Sembang apa nak satu perubahan kalau semuanya hanya pandai bercakap.


Bro, 
BERSIH atau NAJISAdakah anda pengikut BERSIH yang juga talibarut DAP. 
Saya perkenalkan penggerak BERSIH.Beliau juga pejuang kebebasan agama & hak asasi manusia.------------------------------------- 
Jika dirujuk kepada pandangan Yusuf al-Qaradawi, (kitab al-Halal wa al-Haram fi al-Islam) beliau mengatakan hukum memelihara anjing sebagai binatang kesukaan adalah HARAM.HARAMHal ini berdasarkan hadith Rasulullah S.A.W. yang bermaksud dari Abi Sufian bin Abu Zuhair, bahawa Nabi S.A.W. bersabda antara lain maksudnya :“Barang siapa yang memelihara anjing bukan untuk menjaga ladang atau ternakan, maka setiap hari pahalanya berkurangan satu qirot”.Adakah ini contoh pemimpin untuk generasi umat Islam Melayu kita akan datang. 
#LawanDAP#FarizHadi 
MOHON SHARE PADA TALIBARUT DAP!
https://www.facebook.com/mohdfarizhadi/posts/1868223693400544

Tiada ulasan:

Catat Ulasan