Rabu, 28 Disember 2016

BR1M: Mahathir Dicabar Buat Laporan Polis Terhadap Dap

U PINANG, 28 Dis – Naib Presiden Parti Cinta Malaysia, Datuk Huan Cheng Guan mencadangkan Tun Dr. Mahathir agar membuat laporan kepada SPRM terhadap Dap memandangkan parti tersebut juga telah mengeluarkan poster kenyataan umum kepada rakyat untuk memohon dan mengemas kini BR1M di beberapa pejabat Dap negara ini. 

Tindakan Dap yang membantu penyaluran BR1M yang dianggap sebagai rasuah oleh Tun Mahathir itu membuktikan bahawa Dap juga terlibat dalam pengagihan wang rasuah dari kerajaan untuk diagih-agihkan kepada rakyat.

“Saya cadangkan beliau buat laporan SPRM terhadap Dap berhubung tindakan Dap yang membantu kerajaan menyalurkan ‘rasuah’ kepada rakyat dengan memberi ruang kepada rakyat untuk menyemak dan mengemas kini maklumat BR1M di pejabat parti mereka.

“Ini disebabkan Tun Mahathir kata BRIM itu rasuah, dan Dap pula terbabit menyediakan paltfom untuk kemudahan rakyat dan ahlinya menyemak BRIM,”kepada UMNO-Online di sini hari ini.

Justeru itu katanya, Tun Mahathir sepatutnya perlu juga membuat laporan kepada SPRM memandangkan parti tersebut juga boleh dianggap bersekongkol dengan pengagihan ‘rasuah’ dari kerajaan.

“Jadi saya cadangkan beliau membuat laporan kepada pihak SPRM supaya menyiasat Dap yang juga dilihat bersekongkol dengan rasuah dalam membantu pemberian BRIM itu. Manalah tahu Dap juga sudah terima ‘rasuah’ dari kerajaan.

“Kalau beliau tak berani nak lapor, saya boleh laporkan ke SPRM berhubung kait peranan Dap dalam membantu kerajaan memberi ‘rasuah’ kepada rakyat,” ujarnya sinis.-MediaUMNO

4 ulasan:

 1. Apakah anda termasuk dalam kategori di bawah ini !!!!


  1"Dikejar-kejar hutang

  2"Selaluh kalah dalam pasang NOMOR

  3"Barang berharga anda udah habis terjual Buat judi NOMORl


  4"Anda udah kem***-m*** tapi tidak menghasilkan solusi yg tepat


  5"Udah banyak Dukun NOMOR yang kamu tempati minta angka jitunya
  tapi tidak ada satupun yang berhasil..  Solusi yang tepat jangan anda putus asah... KI DARSA akan membantu
  anda semua dengan Angka ritual/GHOIB:
  butuh NOMOR 2D ,4D, 6D SGP / HKG / MALAYSIA / TOTO MAGNUM / dijamin
  100% jebol
  Apabila ada waktu
  silahkan Hub: KI DARSA DI NO: [[[085-321-606-847]]]


  ANGKA RITUAL: TOTO/MAGNUM 4D/5D/6D


  ANGKA RITUAL: HONGKONG 2D/3D/4D/  ANGKA RITUAL; KUDA LARI 2D/3D/4D/  ANGKA RITUAL; SINGAPUR 2D/3D/4D/  ANGKA RITUAL; TAIWAN,THAILAND  ANGKA RITUAL: SIDNEY 2D/3D/4D
  DAN PESUGIHAN TUYUL

  BalasPadam
 2. Harap admin tapis komen yg tak ada kena
  mengena dgn tajuk spt yg berunsur khurafat dan karut.

  BalasPadam
 3. Apalah..admin ni. Indon mana ni nak ajar orang main nombor..kalau betul boleh kaya..mbah jerlah yang beli nombor tu..kami tak rela nak.mkn duit hasil benda mengarut dan.khurafat tu..terimakasih jerlah

  BalasPadam