Rabu, 18 Januari 2017

Dulu Saiful Nang Puji Hospital Pakistan, Sekarang Puji Pula Presiden Filipina

Mungkin niat dia nak menunjukkan negara kita dipimpin oleh pemimpin yang sepatutnya duduk rumah kayu, dia je boleh duduk rumah batu.

Dia je paling pandai, hebat, dewa, power Serta maksum, semua dialah.

Almaklumlah kalau ikutkan sembang Saiful Nang ni ibarat seorang yang paling sempurna serta perfect, negara dia je buruk, busuk, huduh, jijik.

Negara luar bagus, hebat, jaga rakyat, konon teori dia macam Anwar Ibrahim puji negara Venezuela yang bagi minyak murah, apa jadi negara tu sekarang, dia berani tak ulas?

Jijik manusia bernama Saiful Nang ni. Jumpa cakap dengan dia, job dah kurang ke? Atau lum kaya gila babi lagi?

Jari tengah untuk manusia kompom masuk syurga bernama Saiful Nang!!

1 ulasan: