Suara Rakyat

MENGAPA TIDAK PEKA WAHAI MENTERI

8:34:00 PTG headbomb 3 Comments

Malas nak ulas berkenaan foto menteri di pusat yang tidak sepatutnya.

Sudah berapa kali diberitahu, zaman sekarang zaman pantas. Musuh cepat dan sangat bagus memeras idea burukkan imej menteri sekiranya gambar-gambar seperti ini tersebar.

Mengapa tidak belajar dengan kesilapan-kesilapan itu? Harap yang berkenaan jawab sepantas kilat.

Dikatakan instagram milik menteri ini palsu. Tertanya juga bagaimana gambar ini mampu tersebar?

Baca seterusnya

http://www.selangorpress.net/nasional/2017/01/foto-menteri-umno-di-kasino-las-vegas-cetus-kontroversi/


3 ulasan:

  1. Ontahlah sendiri buat sendiri tanggung..tp muka tu mcm muda jer..tu cerita lama kot..recycle..kot..empunya diri boleh tolong jawab

    BalasPadam
  2. Hentikan cover. Esok admin juga nak kena jawab 'disana'. Perangai semua sama saja...seorang bawa kluarga ke OZ guna jet negara, sorang gi ngeteh di London, sorg lg gi Vegas, sorng lg didedah beli Porche. Tunggu yg lain2 gi mana pula.
    Admin masih tak sedar lg?
    Sy pun dulu defend BN sungguh2 tp lps kes 1mdb, dah cukuplah tak ingin lg.

    BalasPadam