Selasa, 10 Januari 2017

PARTI BUNGA BIJAK MENIPU, MACAM PEMIMPIN MEREKA JUGA


Mereka kata 200 ahli UMNO keluar parti dan bersama parti bunga yang diwartakan parti paling hebat sepanjang zaman, malah dikatakan ramai histeria apabila dapat mengisi borang parti bunga yang dikasihi itu.

Kesimpulannya apa yang mereka war-warkan hanyalah propaganda biasa untuk memberi tahu parti bunga diterima ramai, kata mereka parti bunga perlu bekerja keras untuk membuktikan parti itu lebih dominan dari parti pembangkang yang lain.

Baru-baru ini media telah melaporkan parti Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) yang kononnya telah menerima 200 keahlian baharu dari Kampung Tok Sani Parlimen Bagan. Menurut ahli Majlis tertinggi PPBM, Marzuki Yahaya, mereka itu semuanya bekas AHLI UMNO.

Apa nak dihairankan, BEKAS AHLI UMNO, masuk pula bunga, jadi bukan ahli UMNO pun sebelum ni, tetapi parti bunga dia punya sembang, gunung boleh terbelah dua.

Mereka sahaja yang hebat, mereka sahaja yang unggul, tetapi hakikat, semua faham.

Rupa-rupanya, berita '200 ahli UMNO masuk PPBM' ini hanya satu pembohongan sahaja! Perkara ini dinyatakan sendiri oleh Ketua UMNO Bahagian Bagan, Datuk Shaik Hussein Mydin.

Baca seterusnya disini KLIK

Tiada ulasan:

Catat Ulasan