Rabu, 15 Februari 2017

AMK Tuntut Najib, KJ Mohon Maaf Atas Protes ‘Keranda’ Jamal

Mungkin panas hati tindakan Dato' Jamal membongkarkan penyelewengan dana Yayasan Warisan Anak Selangor (Yawas) bernilai RM200 juta. hari ini Angkatan Muda Keadilan (AMK) menuntut Dato' Jamal meminta maaf kerana menggunakan keranda untuk tujuan politik.

Isu yang dibangkitkan oleh Dato' Jamal tidak dapat dijawab dengan cermat oleh Azmin serta exco-exco belaannya, sudahlah songlapkan wang yang diamanahkan, untuk menyelamatkan diri, AMK terpaksa petik nama DS Najib Razak serta Khairy Jamaluddin, kononnya mereka merestui apa yang dilakukan oleh Dato' Jamal itu menghina agama Islam.

Tidak dipastikan menghina Agama Islam arahnya yang mana? Adakah untuk memberitahu secara sinis cara kerajaan PKR Selangor gunakan duit haram, itu melanggar hukum agama?

Kepada Dato' Jamal, admin sarankan bongkarkan lagi ketahitan perangai kerajaan Selangor pimpinan Azmin hipokrit.

Lawan sampai tumbang PKR dan sekutunya.


Angkatan Muda Keadilan (AMK) hari ini menuntut Presiden Umno, Datuk Seri Mohd Najib Tun Abd Razak dan Ketua Pergerakan Pemuda Umno, Khairy Jamaluddin membuat permohonan maaf secara terbuka kepada Menteri Besar, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali dan seluruh rakyat Selangor atas kejadian protes di hadapan Bangunan Sultan Abdul Aziz Shah, Shah Alam, semalam yang didakwa mencemarkan imej Melayu dan Islam.

Timbalan Ketua AMK Pusat, Dr Afif Bahardin berkata protes yang diadakan oleh Ketua Umno Bahagian Sungai Besar, Datuk Seri Jamal Md Yunos dan Exco Pemuda Umno Malaysia, Datuk Armand Azha Abu Hanifah itu biadab dan tidak berperikemanusian.

Afif berkata lagi, kegagalan Najib dan Khairy membuat permohonan maaf dalam tempoh 24 jam membuktikan bahawa tindakan dua kepimpinan Umno itu direstui oleh mereka.

“Jika mereka gagal untuk meminta maaf dalam tempoh 24 jam, ini membuktikan bahawa Datuk Seri Najib dan YB Khairy membenarkan dan merestui tindakan biadap ahli mereka yang telah mencemar imej Islam dan Melayu.

Baca seterusnya http://www.selangorpress.net/selangor/2017/02/amk-tuntut-najib-kj-mohon-maaf-atas-protes-keranda-jamal/

3 ulasan:

 1. PALA HOTAK si mamat AMKangkang JUBOQ BABI ni! Yg. si PKRHOMO KURAP lu pi JILAT JUBOQ2 BABI si puak TERORIS ZIONISKAFIR HARBI amat CELAKA si PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI-si puak RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD - TAK pula lu terLOLONG-mcm-PUAKA aaahhh?! PI MAMPOS lu!

  Sebenaqnya puak PENAKUT PKRHOMO KURAP ni takut rahsia2 RASUAH depa terDEDAHlah tu!

  Tok Landak.

  #SOKONG pemimpin2 BUMIPUTERA (INDIGENOUS) Islam/Melayu terCINTA kita yg. begitu BERJASA pd. rakyat BUMIPUTERA MISKIN kita - YAB TS Annuar Musa kita utk. PRESIDEN FAM; dan YAB DS Jamal Yunos utk. terus jadi Ketua UMNO SB, Selangor serta menyokong majukan kembali PERNIAGAAN2 beliau di SEKINCHAN termasuk perniagaan2 Ikan Bakar serta Resort beliau, yg. semuanya telah diSABOTAJ dgn. KEJInya oleh MUSUH2 Islam/Melayu (DS Jamal telah mendermakan rumah beliau di Sungai Buloh untuk dijadikan Rumah Anak Yatim Al Amin, serta lihat Resort beliau yg. begitu indah dan mempROMOSIKan kpg2 NELAYAN/SAWAH PADI Melayu kita di tepi SELAT MELAKA yg. amat berHARGA – lihat di http://www.noormalashahar.com.my/2012/11/memancing-ikan-di-hotel.html , Memancing ikan di hotel)#

  BalasPadam
 2. Mana SPRM OI?!! Apa jadi KES2 amat menCURIGAkan ni; sampai ada yg. dah diTUTUP?!! BUKA BALIK!!!! Mana juga JAIS - takkan MB Islam/Melayu yg. diTUDUH buat ZINA pun tak diSIASAT?!! Dlm. ISLAM, tak dak UNDG2 berBEZA utk.yg. VIP2 OI!

  Liaht di - https://aidcnews.wordpress.com/2017/02/13/azmin-ali-divert-isu-untuk-lindungi-kekayaan-pegawai-khasnya/:

  Azmin Ali ‘Divert’ Isu Untuk Lindungi Kekayaan Pegawai Khasnya

  February 13, 2017 AIDCNews

  dan di http://captainmgs.blogspot.my/2016/12/rahsia-azmin-terbongkar-lagi-pegawai.html:

  RAHSIA AZMIN TERBONGKAR LAGI, PEGAWAI KHAS MB SELANGOR LEBIH KAYA RAYA DARI ADAM ROSLY AMPANG

  Friday, 9 December 2016

  1. Pendedahan demi pendedahan terhadap Zuraida Kamarudin Ahli Parlimen Ampang telah membuka kepada pendedahan kekayaan Proksi Zuraida Adam Rosly Ketua AMK Ampang yang mempunyai mahligai Disneyland Ampang, rumah mewah lain dan kereta mewah milik taukeh.

  2. November lalu Adam Rosly dalam turut mencabar netizen membuktikan rumah yang dipaparkan dalam Instagramnya atas namanya sekaligus mengaku bahawa harta miliknya sebagai rasuah yang diberikan kepadanya bukan atas namanya sebagaimana kenderaan mewah yang dimilikinya. Adam Rosly juga mengaku perniagaannya adalah rahsia keluarganya. Dan ia terlalu peribadi untuk didedahkan.

  3. Sumber dalam pejabat MB Selangor iaitu seorang dari Pegawai Khas MB memaklumkan kepada Captain M Adam Rosly mendapat kekayaan luar biasanya dari projek yang diluluskan oleh Azmin Ali juga proksi Zuraida. Projek PBT habis disapunya. Paling penting Adam Rosly mendapat projek pasir di Negeri Selangor. Ini adalah punca kekayaan utama Adam Rosly. Antara orang yang bertanggungjawab menghubungkan Adam kepada Azmin Ali ialah Pegawai Khas MB Selangor bernama Hilman Idham.
  4. Dari seorang budak hingusan kampus UKM yang dibicarakan di mahkamah kes AUKU (UKM4) menjadi budak suruhan Azmin yang kaya-raya. Kata sumber itu Adam Rosly memang kaya tetapi lebih kaya ialah Hilman Idham. Azmin Ali sangat percayakan Hilman Idham ini dari rahsia dana rasuah kontraktor hingga perempuan simpanan Azmin Ali. .......(teruskan membaca)

  (Tok Landak)

  BalasPadam
 3. Dan tgk si puak2 BERSATU Gila SEKS JIJIK ni; mana JAB.2 AGAMA ISLAM? VIP2 Islam/Melayu ni seolah asyik terLEPAS buat MAKSIAT tapi rakyat BIASA dr. hotel2 BAJET juga yg. hanya diSERBU OI! Kenapa TAK serbu HOTEL2/KELAB2 MEWAH mcm. ni?!!

  Dan kalau berita SKANDAL SEKS ni semua TAK benaq, mana SAMAN2 si PENAKUT2 OI?

  Lihat si mamat2 GILA SEKS dr. BERSATU JUBOQ BABI ni, di - http://captainmgs.blogspot.my/2016/12/siapa-bongkar-rahsia-besar-kaki.html:

  SIAPA BONGKAR RAHSIA BESAR KAKI "CLUBBING" KETUA ARMADA PPBM TERLIBAT SKANDAL SEKS?

  Thursday, 29 December 2016

  (Tok Landak)

  BalasPadam