Ahad, 16 April 2017

Lim Guan Eng Perlu Letak Jawatan - Datuk Huan Cheng Guan

Kita perlu asak Lim Guan Eng Letak Jawatan. Bukan boleh pakai pun malaun sekor tu.

Masalah terlalu banyak dilakukan oleh KM sorang ni. Dalam Dap juga sudah tidak percaya dengannya. Pkr dan Pas bergolak sakan di Pulau Pinang. Jadi kesimpulannya dah nampak.

Pulau Pinang dia jaga orang kaya dengan cai-cai dia je. Malah katanya dia bela cai dari mca dan gerakan, malah ada yang dari Umno pun ada.

Jadi apa harapan nak kembalikan Pulau Pinang ke BN? Saja tanya je.

Letak jawatan jika ada maruah @Huan2U @cmIimguaneng  https://t.co/NPBT1sb6jw
Twt done by
@hazimishahri
@mansursyah888

1 ulasan:


 1. Dah MUAK betul aku dgn. PELBAGAI KES2 RASUAH si rejim2 TERORIS PENJAJAH ZioNAZI PARASIT/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PERASUAH/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL BerSHIT-DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP/madey anak BERANAK BANGSAT-si puaka2 RASIS/PORNO/HOMO-KULI2 ZIONIS/IS(IS)rael-MOSSAD-CIA/NA*O- rejim2 ni patut diMAMPOSkan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Lihat juga KES2 RASUAH $200 JUTA bawah Skim Mesra Usia Emas (SMUE) & Wang Khairat Kematian Selangor bawah YAWAS tu – lu ingat ini benda MAIN2 aahhh, si PELACUR2 LANUN KAFIR HARBI DAPJUBOQ BABI oi??!!!!

  Dan kalau ini semua TAK benaq, kenapa si DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO ANJING KURAP ni TAK juga SAMAN YAB DS Jamal terCINTA kita?!! Lihat di - https://www.bnbbc.my/armand-cabar-azmin-saman-jamal/ , Armand cabar Azmin saman Jamal, Nur Aslinda Nasir, 03/04/17!

  Lihat artikel BERNAS ni juga di - http://mahamissa.blogspot.my/2017/03/dana-yawas-pengakuan-teresa-sprm-perlu.html :

  Dana YAWAS - Pengakuan Teresa SPRM Perlu Bertindak!

  Posted by Maha missa

  Memang puak-puak pembangkang ni suka berbelit-belit bila bercakap dan rasanya dah sinonim cara sebegitu dengan hampir semua pimpinan pembangkang sekarang ni.

  Terkini Teresa Kok Ahli Parlimen Seputeh , belitannya cukup mengejutkan !


  Sebelum itu Pengerusi Gabungan NGO, Datuk Seri Jamal Md Yunos meminta Ahli Parlimen DAP Seputeh Teresa Kok mempercepatkan saman terhadapnya berhubung pendedahan beliau tentang penyalahgunaan dana Yayasan Warisan Anak Selangor (YAWAS).

  Jamal sebelum ini mendakwa Teresa berbohong serta hipokrit kerana tidak mengaku telah menggunakan wang hampir RM2 juta sejak 2016 sehingga 24 Februari 2017.

  Menurut Jamal, wang tersebut dikeluarkan melalui kad ATM Ambank atas nama Teresa sendiri.

  “Teresa merupakan wakil rakyat pembohong, tak boleh dipercayai dan seorang yang hipokrit. Tuntutan dana yang perlu diberi pada setiap waris adalah sebanyak RM2500, tapi kebanyakan daripada mereka hanya baru terima RM1000 sahaja.

  “Dia telah menggunakan dana YAWAS sebanyak RM2 juta yang dikeluarkan menggunakan kad ATM Ambank atas namanya sendiri,” kata Jamal dalam pendedahannya sebelum ini.

  Akhirnya TERDEDAH !.....(teruskan membaca)

  (Tok Landak)

  Nota: Aku punya TERKEJUT dpt. maklumat yg. pulau amat berHARGA di SELAT MELAKA kita (Selat Melaka ni amat diIDAMKan oleh rejim2 TERORIS MOSSAD/IS-rael/CIA-NA*O & kuli2 depa), PULAU ANGSA di KS, SELANGOR mau diJUAL sebnyk. 400 JUTA (lihat di http://www.mudah.my/Pulau+Angsa+Kuala+Selangor-53393097.htm , Pulau Angsa Kuala Selangor?! HARAM JADAH betul! SPRM - patut SIASAT!

  BalasPadam