Khamis, 29 Jun 2017

DOJ Dan Misi Pertualang Negara

Sebenarnya kalau nak faham situasi peranan media haramjadah Amerika ini senang je. TONTON FILEM GREEN ZONE

Filem ni dah nilaikan kerana media WSJ punca rakyat Iraq hancur berderai, kerana penilaian senjata pemusnah yang kononnya tentera Iraq sedang membinanya. Palsu yang dicipta untuk harta tidak ternilai iaitu minyak.

Dalam filem ini juga menceritakan, tentera Amerika juga tertanya2 perang Iraq ini adalah kerana ingin mengaut kekayaan rakyat Iraq.

Malah dibiayai general2 Iraq yang tamakkan harta, yang anti dengan Saddam Hussain, malah membocorkan lokasi dimana Saddam Hussain berada.

Paling tidak boleh blah, majoriti battallion tentera Iraq sudah dibeli, ini kerana penganut syiah lebih ramai dari sunni di Iraq, mereka memang berdendam dengan Saddam Hussain.

Anda akan faham kejahatan sebenar dibawa oleh golongan2 yang ada perancangan tertentu, masalahnya orang dalam Iraq sendiri yang membawa fitnah senjata pemusnah ini kepada CIA.

Sekarang nak tanya, apa jadi dengan Iraq, selepas 14 tahun perang pembebasan Iraq, adakah Iraq aman?

Rakyatnya sampai sekarang masih menyesal kerana kata mereka zaman Saddam tidak seteruk dan macam neraka sekarang ini.

Ada akal wahai melayu, fikirlah.. DOJ cerdik permainannya, agak2 siapa yang deal? Kalaulah si keparat2 itu yang nak sangat kuasa dengan cara ini, aku sarankan kita jumpa ludah sahaja manusia perosak2 ini.

Mereka bukan risaU apa akan jadi dengan Negaranya, tetapi mereka sedang ingin menikmati habuan yang mereka akan dapat setelah misi itu berjaya.

Headbomb

1 ulasan:

 1. Tang Jho Lo tukang sengat dan M01 tukang APPROVE (ingat Article 117 1MDB) dan segala barisan dUMNO dapat habuan...

  2.6 Billion yang TERBUKTI masuk ACCOUNT PM01...

  Tak cukup 42 Juta wang SRC juga dia sebat...masuk Account PM01...

  Itu yang SAHIH yang masih kabur...ada banyak lagi wang diSONGLAP...

  Berlian MERAH JAMBU baru jer timbul 100 lebih Juta RM beb...

  Tapikan kalau kepalabomb nak kelentong petualang negara...apasal tak tanya...

  - Kenapa TASK FORCE di SENYAPKAN???

  - Kenapa AG Ghani Patail 'diSAKITKAN' kemudian SIHAT jer lepas boleh kembali into the Bar...???

  - Kenapa PAC Nur Jazlan yang berkobar-kobar kemudian KENDUR dapat 'once-in-a-lifetime' offer jadi pak Timbalan Menteri...???

  - Kenapa Hassan jadi 'PACarimakan' yang baru...???

  - Kenapa GOODSTAR dinafikan cina Jho Lo yang punya...???

  - Kenapa laporan AUDIT NEGARA diOSAkan???

  - Kenapa laporan PAC 'ada kes' sampai sekarang KPNajib masih tercari cari LOBANG CACING...???

  - Paling best PM01 yang tersembur air liur kata, "...tunggu AUDIT...tunggu SIASATAN..." tapi kecut buah KERANDUT AUDIT 1MDB 2016, 2015, 2014, 2013...???

  - Tapi TOP sekali PM01 TEMBERANG mampos habis kata tidak ada wang masuk kemudian KANTOI KELENTONG wang ada MASUK hingga berubah ubah cerita DERMA Pak ARAB dogol....

  Kepalabomb blog....nak tipu??? Sedang KEPALANUN-BUGIS pun temberang pun dah TEMBELANG...wei apa ZAHID Taiko, NAZRI Jantan, HISHAM Keris, Tengku ke bangku, KJ kes KBS 100 Juta dah SENYAP, apa pun di sembur KLEPTOCRAT nih, barisan UMNO-BN dah jadi busuk sebusuk nya beb!!! Habis melayu-muslim terpalit sama hanya kerana tidak dapat berdepan dengan KENYATAAN yang Tamrin Buang pun ada kata 7 Billion tidak DAPAT DI KESAN!!!!!!!

  Sekuat rakyat yang tidak bersama Anwar Ibrahim, paling tidak dia mendapat tabik dari kami kerana dia SANGGUP BERDEPAN (ALLAH saja maha tahu tabiat dia) dan FIGHT IT OUT IN COURT and he was indeed in the Court of Law found to be at the receiving end and he did the time!

  Anak Tun Razak knew he has already TARNISHED the good name of the family made worst of the prospect that Malaysia would be a country that has former DPM that went to JAIL followed by former PM! Yes or No???

  And, you think its about Tun M, the OPPOSITION, then you are so bloody WRONG!!!

  MLN

  PS. Then again these comment would probably not be sanctioned and uploaded, I guess.

  BalasPadam