Khamis, 27 Julai 2017

FITNAH TERBARU RAFIZI : PROJEK TREN DI MEKAH RUGI RM140 JUTA KATANYA, TETAPI UNTUNG DIA TAK NAK SEBUT PULA

Serangan bertali arus oleh pakar strategik dan ginius yang dikatakan pencetus idea "Langkah Kajang" sehingga pertukaran MB Selangor yang baru, semuanya kerana dia dikenali sebagai pemangkin senjata Pembunuh Karekter Pemimpin dengan persepsi tidak jelas.

Setelah NFC digagalkan, malah sebelum itu, isu cincin Rosmah dijaja kerana modal PRU 13 ketika itu, Sudahlah kalah di Mahkamah kerana memfitnah, di jaja lagi propaganda yang lain untuk meneruskan agendanya iaitu Pembunuh Karekter Pemimpin.

NFC, Rafizi diarahkan membayar RM300 ribu, dia buat nada simpati agar rakyat membantu dirinya supaya saman itu dapat di selesaikan.Isu CINCIN ROSMAH, dia kata hanyalah bergurau, tetapi ayat bergurau yang dia jaja, berapa ramai termakan fitnahnya ibarat menelan dosa kering sampai ke anak cucu?


Isu MRT masa dalam proses pembinaan, Rafizi kata Najib sudah buat satu projek bernilai RM100 Billion, berapa ramai termakan lagi fitnah yang sengaja dia cipta.


Sudahnya MRT sudah siap mengikut jadual, malah PM Najib Razak memerli pembangkang iaitu, MRT SG BULOH-KAJANG adalah "Langkah Kajang" sebenar, setelah di bahan cukup-cukup di media sosial oleh nitizen, Rafizi sudah panas hati, memberi amaran, katanya dia akan bongkarkan kerugian projek kerajaan melalui 1MDB, katanya tunggu pembongkaran dia pada minggu ini.

Rafizi menyerang sebab terdesak

www.facebook.comhttps://www.facebook.com/rafiziramli.keadilan/photos/a.468696556498190.111706.145165568851292/1593622880672213/?type=3Jadi serangan terbaru, mengatakan projek PRASARANA, iaitu tren di Arab Saudi, kerugian sehingga RM140 JUTA, tetapi Rafizi lupa, serangan ala kamikaze adakalanya memakan dirinya sendiri.

Tahukan anda, setiap projek untuk Arab Saudi, sukar sebenarnya untuk syarikat dari ASEAN, untuk mendapatkan projek tersebut, kerana nilai keuntungannya mengamit emosi kepada musuh-musuh seperti Rafizi.

Malah kita patut berbangga, kerana syarikat Malaysia diberi kepercayaan untuk membuat projek berimpak besar seperti PROJEK TREN MEKAH.

Sudah pasti serangan Rafizi kerana sudah goyang dengan krealibiliti PM Najib, serangan-serangan dengan peluru kapur adakalanya menampakkan dirinya sedang dalam ketakutan kerana penerimaan fitnah ciptaan dirinya sudah dipandang sepi oleh rakyat.

Lagi satu perihal pemahaman PROJEK TREN MEKAH, Rafizi sudah khayal agaknya, MOU pada Februari 2017, projek baru enam bulan, mana ada bisnes awal-awal terus dapat untung, ataupun Rafizi nak untung cara NGO INVOKE yang sedut duit rakyat, melalui derma?Baca sini sebelum melompat. 👇🏻👇🏻

https://www.myrapid.com.my/corporate-information/media/media-releases/prasarana-looks-set-for-stronger-business-presence-in-saudi-arabia

Malah pembongkaran terbaru KEJAHATAN Rafizi, ramai orang Islam di Selangor terutamanya termakan BABI BERCAMPUR DAGING KAMBING, INI KERANA PENGLIBATAN RAFIZI DENGAN 4 KARTEL DAGING BUKAN BERAGAMA ISLAM UNTUK MERUNTUHKAN BISNES ORANG MELAYU MELAUI NFC TELAH BERJAYA.

MALAH RAFIZI SUDAH KALAH DI MAHKAMAH AKIBAT FITNAH ITU, TETAPI KEROSAKAN DAN KERUGIAN BISNES ORANG ISLAM NFC TIDAK DAPAT DISELAMATKAN LAGI.

boleh baca  👇🏻👇🏻

https://www.facebook.com/roketkona/photos/a.951348621559180.1073741827.951344971559545/1768617116498989/?type=3&theater

 SEBAR KAN SUPAYA RAMAI LEBIH TAHU


1 ulasan:

  1. Rafizi bodoh memang patut masuk penjara. mana ada peniaga yg perniagaannya belum beroperasi lagi boleh dapat untung.

    BalasPadam