Isnin, 11 September 2017

HUSAM MUSA BUAT SILAP MATA TERBARU

SETELAH KEGAGALAN SEMUA PROJEK YANG HUSAM MUSA LANCARKAN SELAMA INI DI KELANTAN KINI BELIAU MENCUBA LAGI & BERJAYA MENGHASILKAN PRODUK TERBARU.

"TANGKAL KEMENANGAN PAKATAN HARAPAN"

Tahniah Pengerusi Pakatan Harapan Kelantan Husey Muso mendedahkan Dasar Pakatan Harapan khususnya Amanah ialah menjaga ekologi menjaga alam sekitar.Ia adalah satu dasar yg harus dipuji.

Dengan dasar tersebut Pakatan Harapan dijangka akan memenangi hati rakyat dengan mewakilkan Amanah melancarkan produk terbaru mereka iaitu barang yang berupa seperti tangkal jimat minyak kerana nama produk tersebut masih belum difikirkan kerana kemungkinan mereka sibuk memikirkan tentang PAS.

Cuma persoalan saya dalam produk yg diperkenalkan PAKATAN HARAPAN & PARTI AMANAH NEGARA ini sedikit meragukan.

1.Adakah produk tersebut selamat digunakan dan mendapat kelulusan SIRIM atau mana2 agensi berkaitan.?
2.Produk tersebut dibuat daripada apa dan dari teknologi mana? Malaysia ke? Ataupon Zimbabwe?
3.Adakah produk tersebut terbukti boleh menijimatkan minyak dan apakah kaedah penjimatan yg mampu dilakukan tangkal tersebut?

Lebih membanggakan PAKATAN HARAPAN mengatakan produk tersebut tahan 15 tahun.Ini akan membuatkan TANGKAL AZIMAT ini akan berada dalam motosikal selama 15 tahun dan mampu membuatkan Pakatan Harapan menang 3 penggal.

Saya juga menyarankan HUSAM MUSA diberi Anugerah Nobel dan beliau bukan sahaja layak menjadi pemimpin politik malah beliau layak memegang jawatan Chairman NASA kerana kebolehan beliau menghasilkan TANGKAL BERPRESTASI TINGGI YANG MAMPU BERTAHUN 15 TAHUN.

Tetapi,

Jika produk tersebut tidak didaftarkan dan tidak mendapat kelulusan pihak berwajib, bermakna Husam Musa dan Pakatan Harapan telah menjual dan mengedar produk yang tidak sah dan dikhuatiri boleh membahayakan pengguna motorsikal.

MOHON PIHAK BERWAJIB SIASAT DAN AMBIL TINDAKAN SEBELUM RAMAI JADI MANGSA PENIPUAN PRODUK SCAMMER INI.

Lebih menyedihkan PAKATAN HARAPAN menghina golongan yang menaiki motorsikal dengan kenyataan bahawa kami yang menaiki motorsikal ini "bukan berduit pon".

Sekian , Laporan saya berkaitan TANGKAL JIMAT MINYAK PAKATAN HARAPAN.

Nasihat saya Husam Musa perlu belajar tentang horsepower dan CC.Patutlah boleh diperbodohkan DAP.

-Fariz Hadi-
#LawanDAP
#AktivisPolitikSelangor


2 ulasan:

  1. lama dah dok buat silap mata di Kelantan masa dia berkuasa dulu

    BalasPadam
  2. Klu tengok projek yg lepas ketika jdi exco dulu banyak yg gagal. Sembang je kencang tpi habuk pun tak dak.

    BalasPadam